O femeie susține că s-a vindecat de cancer datorită uleiului de canabis

Distribuie!

„O femeie susține că s-ar fi vindecat de cancer după ce a făcut tratament cu ulei de canabis.

Potrivit Daily Mail, femeia se numește Joy Smith, are 52 de ani și este din Marea Britanie.


Medicii i-ar fi dat maxim 6 luni de trăit după ce au diagnosticat-o cu cancer la stomac, inoperabil, în august 2016.

În căutarea disperată a unei soluții, Smith a luat tablete cu canabis, dar a continuat și chimioterapia, după ce a citit despre un bolnav de cancer din SUA, a cărui boală a intrat în remisie cu ajutorul uleiului de canabis.


Acum, după aproape 2 ani, doctorii spun despre ea că este ”cea mai norocoasă femeie din lume”. Analizele recente arată că doar o foarte mică parte din boală a rămas în stomacul ei, iar femeia este convinsă că se va vindeca complet dacă va continua să ia ulei de canabis.

Ea încurajează legislația pentru aprobarea canabisului în scop medicinal: ”Sunt un miracol în viață. Medicii îmi spun Wonder Woman. Uleiul de canabis ar trebui legalizat în scopuri medicinale – oamenii mor, iar chimioterapia nu îi vindecă.”

Joy Smith ia un supliment nutrițional de canabidiol, care este derivat din canabis și care este legal în Marea Britanie. Cu toate acestea, tratamentul ei conține și THC, adică acea substanță care îi face pe oameni să fie ”high” și care nu este permisă.

Sursa: Daily Mail”[1]

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/o-femeie-sustine-ca-s-a-vindecat-de-cancer-datorita-uleiului-de-canabis.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...