Ninel Peia: „Senatorii României, idioţii utili ai Big Pharma. Tirania vaccinurilor impusă de Big Pharma”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Senatorii României, idioţii utili ai Big Pharma. Tirania vaccinurilor impusă de Big Pharma.
de Ninel PEIA (deputat român 2012-2016)

LENIN îi numea „idioţi utili” pe intelectualii occidentali care făceau gratuit apologia bolşevismului. Indivizi care, fără să ştie ce se întâmplă pe teren, venerau un stăpân roşu şi sângeros în slujba căruia se se vârâseră de bunăvoie, nesiliţi de nimeni şi fără simbrie. Cam aşa stau lucrurile şi în Parlamentul României când vine vorba despre vreo decizie care poate aduce atingere marelui şi atotputernicului Big Pharma. Desigur, unii dintre aceştia sunt vânduţi pe taleri, dar nu sunt mulţi, câţiva vectori numai, îndeajuns ca să formeze numărul de berbeci necesar ca să fie urmaţi de oile-demnitar. De ce spun asta? Pentru că, într-un număr zdrobitor, cu minţile parcă plecate la plimbare, senatorii Romaniei au aprobat Legea Vaccinării Obligatorii. Un singur senator a îndrăznit să se opună acestui val de unanimitate absurdă. Acesta este Daniel Fenechiu, omul care a avut bunul simţ să îşi argumenteze votul în felul următor, corect şi elegant: “sunt de partea dreptului persoanei de a dispune de corpul ei, adică dreptul persoanei de a stabili ea dacă este bine pentru ea sau pentru copilul persoanei respective să se vaccineze sau nu”.


Restul turmei n-a făcut nimic mai mult decât ceea ce au făcut idioţii utili pentru boşevici: i-a făcut pe plac lui Big Pharma, fără simbrie, gudurându-se, cu ochii închişi şi sufletul gol în aşteptarea unei mângâieri a marelui dresor chimic. Nişte slugi născute parcă să nu gândescă niciodată spre binele românilor, ai pruncilor acestora, a Neamului din care se trag şi pe care îl dispreţuiesc zi de zi, an de an. Nişte răi şi nişte fameni…

Azi, se pare că nu poţi fi demnitar român decât dacă eşti sluga unui străin, dacă nu serveşti o cauză potrivnică Ţării, pupând cizme lucioase de stăpâni veroşi. Totul, în cel mai bun caz, pentru o ciosvârtă împuţită din leş care seveşte drept cină câinilor Marelui Stăpân. Partea cea mai prostă este aceea că nici nu mai ştii cine serveşte pe cine, aşa de repede îşi schimbă demnitarii români proprietarii. Unii, puţinii liberi de contract, îi invidiază pe cei care s-au băgat deja slugi pe unde au putut. Uneori e amuzat să-i priveşti cum, lăsaţi fără indicaţii de stăpâni, parlamentarii de azi acţionează ca muştele decapitate. Ţi se face silă numai la gândul că astfel de neoameni conduc destinele unui popor prea demn pentru slugărniciile ce le cere acest secol.


Imbecilitatea votată de senatorii fără de minte cuprinde şi metode de coerciţie împotriva părinţilor care nu se supun instantaneu legii. De la amenzi de 10.000 de lei la puşcărie, părinţii recalcitranţi sunt pasibili de orice. De aici, până a le lua copii din custodie mai este numai un pas. Aceasta este tirania vaccinurilor impusă de Big Pharma şi votată de Senatul Ţării noastre.

Alte două aspecte, mai puţin discutate în mediul public sunt absolut strigătoare la Cer. Primul zice că, la înscrierea copiilor într-o colectivitate, va trebui prezentată o adeverință de la medicul de familie care să ateste efectuarea vaccinărilor obligatorii, altfel puştii nu intră la ore. Acest ignobil lucru încalcă în mod flagrant dreptul constituţional la educaţie. Iar cel de al doilea, mult mai parşiv şi cu bătaie lungă, spune aşa: “administrarea (vaccinurilor – n.n.) în situații epidemiologice speciale întregii populații ori a unor grupuri de populație este obligatorie”. Practic, când vor voi guvernanţii, ne vor vaccina şi pe noi, adulţii. Cu ce, numai Big Pharma ştie. Când, tot numai Big Pharma ştie. În ce scop, iarăşi, numai Big Pharma ştie…

Vânduţii doar pun în aplicare marea voinţă şi putere a Big Pharma în Ţara experimentelor absolute.

Şi atunci vă întreb, poate Naţiunea Română să se mai încreadă în judecata senatorilor? Răspunsul este mai limpede ca apa de izvor.

Şi, închipuiţi-vă că unii dintre aceşti senatori sunt medici… Păi cum să-I mai laşi vreodată să trateze o fiinţă umană? Sau un nevinovat de copil?

Concluzia este una dură: cel puţin la nivel de Senat, vânzătorii de Ţară sunt la putere şi oricând ne putem aştepta să ne scoată şi pe noi la mezat.

Noii idioţi utili, SENATORII României, prezintă un pericol nu numai pentru integritatea şi independenţa României, ci chiar pentru însăşi populaţia Ţării, atât cât a mai rămas între graniţele de astăzi ale statului.

Oameni votaţi de oameni care au ajuns bestii.

Încă un motiv ce stă ca argument că actuala clasă politică nu numai că s-a viciat puternic, ci a ajuns să reprezinte şi să promoveze numai interese potrivnice Neamului Românesc.

Trădarea este aproape completă şi ştim cu toţii că nu putem lăsa se se întâmple aşa ceva.

Ţara s-a săturat, Românii s-au săturat!

Jur să mă jertfesc pentru Patria mea România!

Ninel PEIA (deputat român 2012-2016)”[1]

SURSE

  1. https://www.facebook.com/NinelPeia/posts/1127985703999057
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...