Nikola Tesla: „Dacă vrei să aflii secretele universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cuantica reprezintă studiul şi investigarea Micro-ului în contrast cu studiul obiectelor celeste din lumea Macro. Credem că la ora actuală putem cădea de acord că totul în Univers este pur şi simplu energie. Încercaţi să loviţi cu pumnul un perete. Acel zid fizic a fost lovit şi tu probabil te-ai ales cu o vânătaie… ambele sunt energie. Dar ceea ce este interesant este că niciodată nu ai atins peretele şi nici el pumnul tău.

Atomii de carbon al peretelui pur si simplu vibrează la aceeaşi frecvenţă cu atomii de carbon al pumnului tău, având aceiaşi distanţă între ei, astfel că atunci când i-ai tras-o peretelui, de fapt între voi s-a produs un fel de reacţie electrică, mai degrabă decât una materială, cel puţin la nivel sub-atomic.


O formă de respingere a avut loc. Acelaşi lucru se întâmplă când stăm pe pământ. Aşa că data viitoare când cineva te întreabă de ce nu levitezi, poţi să-i raspunzi că deja o faci! Cercetătorii învaţă în mod continuu că ceea ce numin noi materie este o iluzie. Ce-i drept o iluzie reală şi câteodată şi dureroasă.

Comunităţile ştiinţifice ajung la concluzia că totul este energie. Din moment ce suntem parte din acest Tot şi Energia este Pretutindeni… putem considera că şi noi suntem OmniPrezenţi peste tot în acelaşi timp? Se poate să fim parte esenţială al aceluiaşi Întreg, la fel ca o mandală?


tesla secretele universului

Reflectând la cele de mai sus, ne dăm seama cum diferenţele personale mărunte pălesc în faţa înţelegerii a ceea ce suntem la o scară mult mai mare.„[1]

SURSE

  1. Facebook/Revista Cosmos
  2. Foto: quora.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...