Naturisme. Aloe şi spirulină pentru siluetă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Capsulele de Hofisil dau o mână de ajutor în arderea grăsimilor, deci sunt utile în lupta cu obezitatea. Este un produs natural, compus din pulbere de aloe, pulbere de spirulină şi ulei volatil de cimbru, în care nu există nici un ingredient chimic.

Cătina împiedică creşterea prostatei


Hipertrofia prostatei, suferinţa care îi pândeşte pe bărbaţi, este limitată de un produs naturist numit Licoprostat. Este un amestec de ulei de cătină şi ulei de seminţe de in, la care se adaugă lecitină şi gluconat de zinc, eficient în adenomul benign de prostată şi în prostatite.

Ceai pentru curăţarea colonului


Frunzele de senna se folosesc la prepararea unui ceai destinat eliminării toxinelor şi curăţării colonului. Totodată, consumul zilnic al unui astfel de ceai accelerează tranzitul intestinal, fiind un purgativ natural.

Păducelul, susţinător al inimii

Tinctura de păducel este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin prepararea la rece a unui amestec de flori şi frunze de păducel. Această tinctură este recomandată suferinzilor de cardiopatie ischemică. Cura se face prin administrarea de 3-4 ori pe zi a unei linguriţe din această tinctură, diluată în jumătate de pahar cu apă.”[1]

SURSE

  1. http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/terapii-complementare/naturisme-aloe-si-spirulina-pentru-silueta-716633.html
  2. Foto: joannawnuk/Getty Images/iStockphoto

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...