Mitropolitul Banatului a cumpărat o casă pentru o femeie cu patru copii care, în plină iarnă, locuia într-un grajd

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mitropolitul Banatului, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, a reușit, ca în mai puțin de 24 de ore, să rezolve situația disperată a unei femei cu patru copiii care locuia într-un grajd de la marginea localității Comloșu Mare (Timiș), informează pressalert.ro.

„Eram cu probleme bisericești când, aseară, am aflat de femeie. Am spus că imediat plecăm acolo”, a povestit, pentru pressalert.ro, ÎPS Ioan, Mitropolitul Banatului. „I-am găsit, la lumina farurilor de la mașină, la aproape doi kilometri de sat, într-un colț de grajd – femeia și cei patru copii. Imediat i-am luat în mașină și i-am dus în sat, la căldură. Nu-i venea să creadă. Pe femeie am dus-o la magazin și am cumpărat tot ce-i trebuia, de la detergent, până la fructe pentru copii. I-am spus la preotul din sat ca până dimineață să găsească o soluție. Un cetățean avea o casă cu patru camere și 3.000 de metri pătrați de vânzare și, astăzi, am fost și am bătut palma cu el să cumpărăm din banii bisericii locuința. Femeia s-a mutat cu copiii acolo. Trebuie să facem actele”, a mai spus Înaltpreasfințitul Părinte Ioan.


Mitropolitul Banatului a mers apoi și la Penitenciarul Timișoara, pentru a discuta cu soțul femeii, care este condamnat, „ca să stea liniștit, că acum copiii sunt în regulă. Să nu se gândească la evadare și să aștepte să se bucure în libertate alături de copii”.
ÎPS Ioan a adăugat că „vom plăti casa așa cum am discutat, dar dacă sunt creștini care vor să sprijine Mitropolia este foarte bine, pentru că orice sumă va veni cu siguranță vor mai fi situații când vom avea nevoie să cumpărăm case”.
Aceasta este cea de a cincea casă cumpărată pentru familii nevoiașe de mitropolitul Banatului.
Ieri, Mitropolitul Banatului a vizitat și Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost din Timișoara,  oferind persoanelor nevoiașe, aflate în adăpost, lenjerie de pat, haine și încălțăminte.
Oamenii străzii s-au bucurat de darurile primite din partea Bisericii și de grija constantă a Mitropolitului față de nevoile lor.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Mitropolitul-Banatului-a-cumparat-o-casa-pentru-o-femeie-cu-patru-copii-care-in-plina-iarna-locuia-intr-un-grajd-139958
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”. ANPC minte, afirmațiile afișate nu induc în eroare oamenii, ci îi informează!

Fluorura – un instrument de supunere şi imbecilizare a populaţiei

NĂPASTA ÎI VA LOVI PE TOȚI: întâi pe cei din marile orașe, apoi la scurt timp și pe cei de la țară

Mafia din Casa de Sănătate. Interceptări din dosarul DNA despre sistemul criminal de la CNAS! Aceștia susțin vaccinarea obligatorie!

“Mi-am vindecat copilul de 2 ani, bolnav de cancer, cu marijuana”

Închide