Miercuri erau 64 de cazuri de rujeolă, joi erau 37

Distribuie!

„A fost o eroare de comunicare din partea unităţii medicale, pe care conducerea Spitalului de Boli Infecţioase a corectat-o

Deşi iniţial au fost anunţate 64 de cazuri de rujeolă internate miercuri la Braşov, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase a precizat că, în realitate, numărul era la jumătate. La raportarea de joi am fost informaţi că în spitalul braşovean erau internate 37 de cazuri, cele mai multe din rândul sugarilor şi a copiilor mici. Nu a fost însă vorba de o scădere spectaculoasă de la o zi la alta, ci de o încurcătură de cifre.


Miercuri, potrivit managerului unităţii medicale, dr. Ramona Ionescu (foto), erau de fapt 32 de cazuri internate, iar de miercuri până joi au mai fost externaţi câţiva pacienţi şi internaţi alţii şi s-a ajuns astfel la numărul de 37 de pacienţi spitalizaţi în cursul zilei de joi. Cei mai mulţi sunt nevaccinaţi şi unii nu au ajuns la vârsta la care trebuie să le fie administrată prima doză de vaccin. De asemenea, cei mai mulţi dintre pacienţi sunt din Zizin.

„Din oraşul Braşov sunt puţine cazuri, trei, majoritatea provin din Zizin şi alte sate limitrofe şi ne mai vin din când în când cazuri şi din judeţul Covasna”, a precizat, ieri, dr. Ramona Ionescu, manager Spitalul de Boli Infecţioase Braşov.


Numărul celor internaţi este, însă, mare, faţă de alţi ani. De regulă, copiii sunt internaţi maxim cinci zile, perioada critică în această boală, timp în care sunt monitorizaţi. În România este epidemie de rujeolă, din cauza scăderii ratei de vaccinare. La Braşov, spun medicii de la Direcţia de Sănătate Publică, aproximativ 70% din cei care trebuia să fie vaccinaţi au şi primit serul.”[1]

 

A fost o „eroare de comunicare”? O astfel de „eroare de comunicare” contribuie la propaganda prin care Ministerul Sanatatii doreste vaccinarea obligatorie. O astfel de „eroare de comunicare” ne determina sa ne punem intrebari cu privire la „epidemia de rujeola din Romania”, cu care a incercat Ministerul Sanatatii sa ne manipuleze.

Nu este prima data cand Ministerul Sanatatii manipuleaza oamenii pentru a se vaccina. Au facut-o in 2010, imediat dupa moartea actorului Toni Tecuceanu, despre care au spus ca „a murit de gripa porcina”, iar asta i-a determinat pe oameni sa se vaccineze de frica gripei porcine.

SURSE

  1. http://www.bzb.ro/stire/miercuri-erau-64-de-cazuri-de-rujeola-joi-erau-37-a113094
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...