Mesajul unui patron de bar despre legea antifumat: „Nefumătorule, acum te simți respectat?”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mesajul unui patron de bar despre legea antifumat care a intrat astăzi în vigoare a devenit viral pe internet.


Bărbatul a povestat, într-o postare pe Facebook, cum s-a conformat pentru noua legislație și a adresat nefumătorilor o întrebare.

„A intrat în vigoare legea antifumat. Ne-am pregătit din greu pentru această zi istorică. Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat și flori și le-am pus pe mese pentru a-i primi cu drag pe nefumatorii care nu puteau să vină la noi până acuma din cauza fumului.La micul-dejun am mâncat două pachete de Orbit Winter Fresh și o cutie de Tic Tac pentru a avea o respirație proaspătă in timpul discutiilor spumoase pe care le-aș fi purtat cu nefumătorii.Vroiam să îi cunosc pe acesti oameni minunati care au militat pentru această lege. Au trecut deja trei ore și nu a venit nici unul…


Nefumătorule, dacă totuși vii și cafeneaua e goală, nu intra în panică. Ne găsești în spatele cafenelei, stăm afară în frig și fumăm. Acum te simți respectat, nu-i așa?”, a scris Sorin Stanca pe Facebook.

Un alt bărbat a comentat ironic la adresa legii antifumat:


„Imi aud gandurile. Stau cu Carmen (sotia) si rezemam usa de la intrare. Ma gandesc sa transform restaurantul in loc de reculegere. Incercam sa ghicim pe fetele trecatorilor care este nefumator.

-Domnule, poftiti, avem aer curat!

-Aer curat? Eu locuiesc langa fabrica de Vopsele si Rasini, domnule! Nu am avut niciodata asa ceva.

Si m-a lasat fara cuvinte.

Oricum, ii astept pe dragii nefumatori sa vina la mine si sa socializeze la un pahar de ceai, o guma de mestecat sau la ce vor ei. Miroase numai a levantica peste tot. Am introdus si mere in meniu, omule. Vii la restaurant si mananci un mar. Curata dintii! E uimitor!

Haide, nefumatorule! Te astept cu drag.

Problema e ca, oricat de sanatos si de neafumat ai fi in barul meu, pana la urma tot o sa iesi in lume”, a scris bărbatul.

SURSE

  1. http://www.reporterntv.ro/stire/mesajul-unui-patron-de-bar-despre-legea-antifumat-nefumatorule-acum-te-simti-respectat

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...