Mercurul din vaccinurile pediatrice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Editie speciala de la grupa AGI a doctorului Rolf Kron pentru cei care tipa tare: “Vaccinurile nu mai contin mercur!”.

Dragi vaccinisti: BA DA, vaccinurile pot contine in continuare mercur, deoarece acesta poate fi un rezultat al procesului de productie. Acelasi lucru se aplica si la vaccinurile pentru bebelusi.


Iata ce informatii avem de la Institutul Paul Ehrlich din Germania:
Thiomersal este un compus organic de mercur, care contine 49% din greutate mercur (Hg). Este cunoscut faptul ca mercurul si compusii lui, categorie in care intra si Thiomersalul, etilmercurul si metilmercurul, au efecte neurotoxice si nefrotoxice, bineinteles in doze mult mai mari decat cele utilizate in vaccinuri.
“Bineinteles”, va credem, ce sa ziceti si voi…
Si acum declaratia Institutului Paul Ehrlich despre Thiomersalul din vaccinuri (pag. 3):
Un copil imunizat in prezent cu vaccinuri plurivalente dupa schema recomandata de Comisia STIKO nu mai primeste injectie cu Thiomersal, respectiv I SE INJECTEAZA DOAR CANTITATI REZIDUALE.
Cantitati reziduale de la procesul de productie, se intelege!! Clar, nu?
Asta inseamna un singur lucru: foarte probabil Thiomersalul exista in continuare in vaccinuri si NU este declarat, deoarece nu este mentionat in nicio specificatie si niciun prospect. Evident, noi stim deja ca producatorii sunt obligati sa declare doar o parte a substantelor, doar dintr-o anumitafaza a procesului de productie a vaccinurilor. Restul este considerat “secret industrial”, nici autoritatile care aproba punerea pe piata a vaccinurilor NU STIU ce contin de fapt vaccinurile.
Bine ca la alimente se precizeaza cu sfintenie “Poate contine urme de alune, soia, ou” etc. Evident, in prospectul vaccinurilor nu da bine sa apara “Poate contine urme de Thiomersal“. Pai cum adica, sa ajungem ca si mai multi oameni sa refuze vaccinurile?”[1]

SURSE

  1. http://pro-decizii-informate.ro/mercurul-din-vaccinurile-pediatrice/
  2. Foto: naturalnews.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: “Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe”

Denki Buro – băile cu inducții electrice din Japonia sunt utilizate pentru reducerea stresului și în ceea ce privește tratarea unor boli

Părinții care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piața Victoriei!

Dieta minune a calugarilor japonezi! Te scapa de 10 kg in 10 zile

Frumos exemplu! Un preot a deschis un restaurant unde ii “taxeaza” pe cei bogati, pentru a oferi mancare gratuita celor saraci!

Închide