Meditatie: Conectarea la Sinele Superior

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Incearca sa te eliberezi de orice distractii care ti-ar putea atrage atentia, si doreste-ti sa poti comunica cu Sinele tau Superior, pentru a primi diverse informatii de care ai nevoie. Roaga-l pe ingerul tau pazitor sa fie in partea ta dreapta, pe Arhanghelul Mihail sa fie in partea ta stanga, si imagineaza-ti o raza de lumina stralucitoare care vine direct de la Dumnezeu, si in care se afla tot felul de entitati de lumina. Vizualizeaza cum aceasta raza de lumina se indreapta spre tine si intra prin chakra 7 (crestetul capului), si prin aceasta modalitate se creeaza un vortez care iti va furniza orice informatii ai nevoie.

Relaxeaza-te, si incearca sa ai in minte exact intrebarea la care ai nevoie de un raspuns. Incepe sa-ti relaxezi la nivel constient toate partile corpului: picioare, talpi, gambe, genunchi, coapse, abdomen, spate, piept, umeri, gat, falci, toata fata, tot scalpul. Respira incet, simtind cum esti protejat de lumina alba. Vizualizeaza deasupra capului tau o frumoasa sfera de lumina care se invarteste din ce in ce mai mult, si care pe masura ce se invarteste, se transforma intr-o sfera aurie. Vezi cum aceasta sfera se transforma intr-o coloana de lumina care intra in tot corpul tau si il curata. La capatul de sus al coloanei se afla Sinele Tau Superior, care iti face legatura cu lumea spiritelor.


De fapt Sinele Tau Superior esti chiar tu, intr-o alta dimensiune. Este o parte din tine care comunica cu entitatile de lumina, care iti clarifica anumite piedici sau intrebari pe care le ai, care te ajuta spre drumul spre iluminare. Te ajuta sa te conectezi cu ingerii, cu ghizii, chiar cu Dumnezeu. Sinele tau Superior s-a oprit in chakra 7, si iti trimite mesajele pe care le are pentru tine. Simti ca primesti o frumoasa imbratisare, ca esti coplesit de multitudinea de sentimente care te inunda: dragoste, intelegere, intelepciune, bucurie. Acum este momentul sa-i adresezi intrebarea in mintea ta sau in forma fizica. Raspunsul il poti primi sub diferite forme: pe loc, ca mesaj, prin alte persoane, prin flash-uri, sau prin vise.

Mentien aceasta stare de comunicare cat de mult poti, apoi multumeste-i Sinelui Tau Superior si roaga-l sa te ajute ori de cate ori ai nevoie, chiar daca nu ii ceri ajutorul la nivel constient. El este oricum langa tine tot timpul si te vegheaza.


meditatie-copii

Cand iti revii din aceasta meditatie ar trebui sa simti ca ai mai multa energie, mai multa incredere in tine, ca poti face tot ce iti este menit sa faci in aceasta lume.”[1]

SURSE

  1. https://ghicitulcaarta.wordpress.com/2015/02/17/meditatie-conectarea-la-sinele-superior/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...