Mass-media coruptă cu 40 milioane de euro: Mita plătită presei de guvernul Orban din banii românilor!

Distribuie!

DIGI 24 este un post de televiziune deținut de trustul RCS & RDS, o entitate juridică deținută, la rândul său, de un offshore olandez, DIGI COMUNICATION, listat la bursă, chestie în care au investit zeci de milioane de euro BERD și fondurile „private” de pensii – Pilonul II (din banii noștri, fără acordul nostru).

Nu ai spune că o astfel de televiziune ar avea nevoie de ajutor de stat, nu? Mai ales că RCS & RDS a fost condamnată, alături de șefii săi, pentru corupție, într-un dosar instrumentat de DNA. Dar respectiva televiziune este numărul unu în supușenie globalist-corporatistă și neo-securistă, o adevărată unitate militară care nu iese din marșul în cadentă niciodată. De aceea, eu îi zic și UM 0024.


Antena 3 și România TV sunt televiziuni care au lucrat în foc continuu în pandemie. Nu s-ar zice că, dat fiind ratingul ridicat de care au beneficiat, ar putea avea nevoie de ajutor de stat.

Pro TV este dintotdeauna campionul absolut și perpetuu la știri-spectacol, care exploatează la maxim emoția spectatorului, mai ales cea gregară, așa cum este frică, fără o preocupare serioasă pentru realitatea informației. În afară de faptul că e deținută de un miliardar ceh și, deci, nu ar putea avea nevoie de ajutor de stat, Pro TV a beneficiat în trecut, mai ales pe vremea lui Năstase, de imense facilități fiscale și ștergeri de datorii care au salvat-o de la faliment, prețul fiind spălarea imaginii guvernelor în funcție illo tempore.


Prima TV este falimentară, fiind cam singura care ar justifica o cerere de ajutor de stat. Dar cine se mai uită la Prima TV…

Apropo de falimentări: Realitatea Plus este o excrescența cancerigenă și penală a falimentarei Realitatea TV, o entitate care nu ar trebui să existe întrucât este produsul unui concurs de infracțiuni și neagă orice idee de capitalism și concurență pe piață. Pe „modelul” ei, toți întreprinzătorii ar trebui să își asume riscuri nebunești, să delapideze, să înșele, să ia mită, să falimenteze afaceri proprii și să lase sute de oameni fără salarii și asigurări de sănătate, după care să își treacă afacerea și „brandul” pe alt vehicul și să trăiască bine-mersi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu vreau să va mai bateți capul cu situația radiourilor de știri. Sunt și acolo explicații de dat.

În legătură cu presă scrisă, aș vrea să atrag atenția asupra stirifierbinti (hotnews) și ziarepunctcom, vehicule ale neo-securității.

Tuturor celor care au primit bani alocați de guvern pentru „sprijin”, le pun aceste întrebări, pentru transparența și onestitate: câți bani publici au primit cu titlu de ajutor de stat, ce justificare au furnizat autorității competente și ce planuri de restructurare sau salvare a biznisului propriu au?

Spre comparație, IMM-urile și simpli particulari trebuie să prezinte un milion de explicații și de hârtii și să se umilească în toate halurile posibile pentru a obține indemnizația pentru șomaj tehnic, credite cu garanții de stat, amânări sau scutiri de datorii fiscale sau amânări ale ratelor bancare.

Dacă NU există aceste date și explicații, atunci nu suntem în economia de piață, ci în economia centralizată comunistă, dublată de monopolul deținerii butonului de panică.

Oricum, populația ar trebui să fie interesată să știe care e prețul acestei farse sinistre pe care o trăim cu capul la cutie de frică unei epidemii care nu a fost declarată/recunoscută încă, oficial, prin ordin al ministrului sănătății.

Nu de altă, dar cei 40 milioane de euro – ajutor de stat pentru presă – sunt bani colectați de la noi, din impozite, taxe și contribuții.

                                                                                                            Gheorghe PIPEREA

 

Mass-media coruptă cu 40 milioane de euro: Mita plătită presei de guvernul Orban din banii românilor!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...