Marea escrocherie mondială – industria apei imbuteliate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Te-ai intrebat vreodata de ce suntem fortati sa consumam apa imbuteliata in sticle de plastic desi nu au nici o priprietate speciala fata de apa potabila de la robinet?

Te-ai intrebat de ce aceasta escrocherie mondiala a apei potabile imbuteliate este o miza extrem de mare si a atins din plin mai ales buzunarele romanilor? Vezi cateba referinte despre acest subiect iar in pagina urmatoare urmareste doua filme documentare care te vor convinge ca nu este o conspiratie ci o mare pacaleala industria apei potabile imbuteliata.


Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor. Oamenii sunt priviti ca simpli pioni, neajutorati, transformand in marfa substanta primordiala a planetei.

Majoritatea oamenilor leaga notiunea de sanatate si de apa potabila, marketingul creand o conexiune intre sanatate si apa imbuteliata. Aceasta este, insa, o asociere falsa, deoarece recipientii de plastic sunt profund daunatori, din cauza procesului de fabricatie, ce presupune utilizarea unor substante chimice neurotoxice sau cancerigene.


apa-imbuteliata_05407800

De asemenea, testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape de 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului.”[1]

Video

SURSE

  1. http://caplimpede.ro/marea-escrocherie-mondiala-industria-apei-imbuteliate-video/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...