Mafia medicală sau cum să creezi și să menții bolile

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Pentru a crea bolile, ca apoi să impui oamenii la tratatarea acestora, mafia medicală folosește o gamă largă de arme psihologice, la baza cărora e frica. Frica de a se molipsi, frica de a-i molipsi pe alții, frica de a nu se trata până la capăt, frica de a da peste escroci etc.

În America întru susținerea acestei instituții a Fricii se folosesc bani din impozite și din polița de asigurare medicală. Cu cât mai mult oamenii se tem cu atât mai puțin ei gândesc, analizează, confruntă fapte.


Iată, de exemplu, cum funcționează schema bolilor infecțioase (H1N1, HIV etc.). Se creează mitul unei boli strașnice, capabilă să omoare milioane de vieți, iar medicamentele reale (nepatentate de mafia farmaceutică) sunt substituite dur.

Întru explicarea naturii bolilor infecțioase de obicei se folosește o teorie suptă din deget a lui Pasteur și bolile create de om trec în categoria celor infecțioase sau virotice.


În vederea profilaxiei acestora se creează vaccinuri toxice și în atmosfera spaimei generale și  a respectului față de medicina tradițională aceste vaccinuri se administrează tuturor.

”Ca societatea să înfrunte dictatura științei, ea trebuie să-și dea în sfârșit seama de puterea sa imensă…

Tradițional puterea științei medicale se baza pe frica față de boli, în special cele infecțioase”. (Petr Duesberg ”Crearea virusului SIDA”).

Cu scopul de a înrăutăți situația fricii și de a crea piața vaccinurilor, companiile farmaceutice  și toate organizațiile internaționale aplică teoria falsă a lui Pasteur precum că bacteriile e un rău de care trebuie să scapi cu ajutorul remediilor alopatice.

Dacă în vârful piramidei ar fi aplicată teoria mai exactă a lui Antoine Bechamp (de la care Pasteur a împrumutat multe) precum că unele și aceleași bacterii pot fi atât folositoare cât și letale pentru organisme diverse și pentru diverse stări ale unuia și aceluiași organism, atunci în lumea întreagă s-ar dezvolta mai degrabă tendința spre alimentația corectă.

Dar în asemenea condiții companiile farmaceutice pur și simplu ar da faliment.

Astfel ne-am da repede seama că poliomielita și autismul sunt provocate de injecții, boala Alzheimer de alimentația incorectă, de utilizarea materialelor și injecțiilor stomatologice dăunătoare, SIDA de antiretroviruși, droguri și de vaccinarea în masă, bolile cardiovasculare de alimentația incorectă și de stilul de viață sedentar etc.

E necesar să-i faci pe toți să creadă că unicul motiv al dispariției bolilor infecțioase, care au dus la epidemii în trecut, îl constituie vaccinarea forțată.

Iar faptele că, de exemplu, îmbolnăvirea de rujeolă s-a redus cu 99,4% până la vaccinare, scarlatina a dispărut de la sine, iar variola a fost lichidată prin introducerea igienei elementare, trebuie complet sau parțial ascunse.

Cu toate că au fost descoperite remedii naturale și homeopatice pentru tratarea variolei (la folosirea cărora nivelul mortalității din cauza acestei boli nu depășea 2%), companiile farmaceutice trebuie să folosească medicamente extrem de toxice (cu toate că mortalitatea din cauza variolei și administrarea acestor substanțe farmaceutice otrăvitoare echivala cu 20%), ceea ce se implementează cu succes în ultimii 300 ani.

”S-a calculat că dacă oamenii ar avea de ales, Medicii și Medicamentele ar slăbi de la 10% de la mărimea lor actuală din cauza lipsei cererii, iar cei rămași s-ar ocupa exclusiv de traumatologie.

Din cauza aceasta ar pierde 900 000 000 000 dolari (nouă miliarde de dolari). Însă ei nu sunt gata să accepte o astfel de pierdere fără o luptă serioasă”. (Dr. Schultz, fondatorul școlii de vindecare naturală).

Toată medicina tradițională se bazează pe prezentarea științei false, publicitatea acestei științe false și băgarea în capul masei naive, care nu posedă cunoștințe suficiente pentru ca să înțeleagă de sine stătător.

Mai bine să aștepte cu încordare medicamentul contra cancerului și vaccinul contra SIDA, să se otrăvească cu chimioterapie și radioterapie și HAART, în loc să descopere motivele reale ale acestor boli, tratarea cărora nu costă bani și este accesibil pentru fiecare.

Ca nimănui să nu-i treacă prin cap să înceapă a pune întrebări și să gândească cu capul propriu (și nu cu cel al altuia), mulțimea trebuie înșelată cu alimente otrăvitoare, moarte și genetic modificate (de la acestea bine și repede mor celulele nervoase), cu abundența de veselă din plastic (aceasta duce la dezechilibru hormonal), cu vaccinuri (duce la tulburări nervoase și psihice la copii), cu predicarea stilului de viață nesănătos (publicitatea, Hollywood, mijloacele de dezinformare în masă), cu administrarea antidepresivelor și tranchilizantelor la cei ce nu sunt de acord, cu otrăvirea apei (cu puțin litiu și fluor, ca să nu rezească suspiciuni și să aducă toți în stare de liniște deplină).

În așa mod veți avea nu doar o populație ascultătoare și ușor de controlat, dar și o sursă de venit permanent, care poate fi direcționată în alte sfere mai importante. „[1]

SURSE

  1. http://ecology.md/md/page/mafia-medicala-sau-cum-sa-creezi-si-sa-mentii-bolile
  2. Foto: thelastamericanvagabond.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...