Legea vaccinării obligatorii: Dacă un singur copil va fi vătămat de un vaccin în urma campaniei de vaccinare, atunci cei care au adoptat legea vaccinării obligatorii, medicii care au vaccinat, dar și producătorii de vaccinuri trebuie să răspundă penal!

by In aceasta perioada a propagandei pentru legea vaccinarii obligatorii, am vazut ca aproape toti politicienii din Parlament si din Guvernul Romaniei sunt de acord cu aceasta lege specifica regimurilor totalitare. Faptul ca aproape toti acestia sustin legea vaccinarii obligatorii, fara o analiza si a opiniilor contra, este cu adevarat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In aceasta perioada a propagandei pentru legea vaccinarii obligatorii, am vazut ca aproape toti politicienii din Parlament si din Guvernul Romaniei sunt de acord cu aceasta lege specifica regimurilor totalitare.

Faptul ca aproape toti acestia sustin legea vaccinarii obligatorii, fara o analiza si a opiniilor contra, este cu adevarat inspaimantator si avem de-a face cu o dictatura a vaccinarii. Este evident ca lobby-ul Industriei Farmaceutice se afla in spatele acestei propagande, nu doar Ministerul Sanatatii.


In aceasta perioada, nu a existat o adevarata dezbatere publica, pro si contra, cu privire la legea vaccinarii obligatorii, ci a fost creata o propaganda infernala. Aproape toata mass-media din Romania a sustinut legea vaccinarii obligatorii, vorbindu-ne despre “Marea Epidemie de Rujeola”, care nu a fost analizata cu atentie de catre mass-media, ci luata ca atare, fix asa cum a zis Ministerul Sanatatii.

Pai, acelasi lucru s-a intamplat si in 2010, cand Ministerul Sanatatii impreuna cu mass-media au mintit oamenii spunandu-le ca actorul Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina. In realitate, actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital. Oare, acei copii au murit de rujeola sau din cauza vreunei bacterii din spital. Daca te duci la un spital din Romania, chiar si ca vizitator, risti sa te imbolnavesti, iar asta spune multe.


Legea vaccinării obligatorii: Dacă un singur copil va fi vătămat de un vaccin în urma campaniei de vaccinare, atunci cei care au adoptat legea vaccinării obligatorii, medicii care au vaccinat, dar și producătorii de vaccinuri trebuie să răspundă penal! Asa este corect.

Este evident ca acesti indivizi fug de orice fel de raspundere cu privire la reactiile adverse ale vaccinurilor. Singura raspundere, daca vor recunoaste intr-un final ca a fost o reactie adversa, va fi o raspundere patrimoniala. Este nevoie de o raspundere penala dura!

UPDATE În caz de reacții adverse la un vaccin, statul va acoperi prejudiciile, inclusiv dacă de vină e producătorul

În cazul apariției unor reacții adverse în urma vaccinării copiilor, statul va acoperi eventualele prejudicii, conform ultimelor modificări aduse Proiectului de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România. Documentul a fost pus pentru prima dată în dezbatere în luna aprilie și săptămâna trecută a fost discutat într-o primă fază în ședința Executivului. Luni, Ministerul Sănătății a pus în dezbatere o altă formă a proiectului, cu modificări substanțiale față de forma din aprilie, inclusiv privitor la forma de răspundere pentru părinții care nu-și duc copiii la vaccinare.

Actul se află momentan în dezbatere publică, iar pentru a intra în vigoare are nevoie de aprobarea Guvernului, de votul parlamentarilor și de promulgarea prin decret de către șeful statului.

“Statul român, prin Ministerul Sănătății, asigură condițiile pentru diagnosticul și tratamentul optim al oricăror reacţii adverse ale vaccinării precum și compensarea oricăror efecte de durată, dacă sunt  dovedite relaţii de cauzalitate.Tipurile de reacții adverse postvaccinale și măsurile compensatorii se stabilesc prin Hotărâre a Guvernului României“, se prevede în ultima formă a proiectului.

Notă: În proiectul de lege se explică noțiunea de “efecte adverse”: “efecte secundare efectului dorit în urma actului medical“. În același act găsim și definiția “reacției adverse postvaccinale indezirabile”: “reacţie nedorită apărută în urma vaccinării, care se poate datora vaccinului, actului medical sau particularităţilor răspunsului persoanei vaccinate; o reacţie adversă nu este totdeauna un efect advers“.

Important este că statul va acoperi prejudiciile inclusiv dacă reacțiile adverse sunt cauzate de probleme de la producătorul vaccinului, conform ultimei forme puse în dezbatere. Totuși, nu orice specialist va putea pune verdictul pe un caz de reacții adverse, stabilind că de

În plus, în proiectul de lege nu se precizează dacă e vorba de vaccinuri obligatorii sau nu, ceea ce înseamnă că prejudiciile cauzate de administrarea unui vaccin vor putea fi reparate de stat indiferent de tipul de vaccin (obligatoriu sau recomandat).

De fapt, statul plătește oricum bani pentru tratamentul copiilor, ei fiind asigurați la sănătate fără ca cineva să plătească contribuție pentru aceștia, însă așa cum a subliniat, în urmă cu ceva vreme, pentru Digi24 Sorin Paveliu, expert în politici de sănătate. Prejudiciile la care se referă proiectul de lege nu sunt doar cele de ordin material și pot include și un eventual tratament în străinătate. Expertul califică situația ca o extindere a răspunderii statului, pe care însă nu o vede pusă în practică.

Atenție! Proiectul de lege NU se aplică momentan. Pentru a intra în vigoare, acesta trebuie aprobat de Guvern, adoptat de Parlament, promulgat prin decret prezidențial și publicat în Monitorul Oficial.“[1]

Si jurnalistul Radu Banciu de la B1 TV a avut o reactie vehementa cu privire la vaccinarea obligatorie, sustinand si el raspunderea penala in cazul in care un copil este vatamat de un vaccin.

Video

SURSE

  1. http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_45348/In-caz-de-reac%C8%9Bii-adverse-la-un-vaccin-obligatoriu-statul-va-acoperi-prejudiciile.html
  2. Foto: stopthecrime.net
  3. Video: B1 TV

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro