LEGĂTURA dintre CANCER și telefoanele MOBILE. Cercetători: EXISTĂ DOVEZI CLARE, numai că aceste studii se ASCUND

Distribuie!

Renunțăm prea uşor la ideea că telefoanele mobile sunt periculoase pentru sănătatea noastră, iar noile studii arată că există o legătură strânsă între cancer şi aceste obiecte care au devenit poate cele mai importante pentru om. Unii spun că nu ar putea trăi fără telefonul mobil şi fără internet ignorând orice studiu care arată, totuşi, cât sunt periculoase pentru sănătate.

Un studiu guvernamental al Statelor Unite a concluzionat că există „dovezi clare” că radiațiile cauzate de telefoanele mobile cauzează cancer, în special cancerul de țesut cardiac. Unsprezece oameni de știință independenți au petrecut trei zile la Research Triangle Park, Carolina de Nord, discutând studiul, care a fost realizat de Programul Național de Toxicologie al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al Statelor Unite și se situează printre cele mai mari realizări ale efectelor asupra sănătății radiațiilor telefonului mobil.


Oamenii de știință din NTP au expus mii de șobolani și șoareci la doze de radiații echivalente expunerii medii a utilizatorului mobil şi au găsit „dovezi clare” despre cancerul la creier și glandele suprarenale, dar nicio organizație de știri majoră din SUA sau Europa nu a raportat aceste rezultate științifice.

Industria a orchestrat o campanie globală de PR, care urmărea să inducă în eroare atât jurnaliștii, cât și consumatorii și factorii de decizie politică cu privire la studiul actual privind radiațiile telefonului mobil. Chiar şi responsabilii din domeniul industriei wireless au mințit publicul și după ce oamenii de știință au avertizat în privat că produsele lor ar putea fi periculoase, în special pentru copii.


Organizația Mondială a Sănătății a clasificat radiațiile telefonului mobil drept un „posibil cancerigen uman”, iar guvernele Regatului Unit, Franței și Israel au emis avertismente împotriva utilizării telefonului mobil de către copii. Cu toate acestea, campania de propagandă a industriei a dezamorsat suficient îngrijorarea, că astăzi, să se ajungă la un raport de trei din patru adulți din întreaga lume să aibă telefoane mobile, făcând industria fără fir printre cele mai mari pe Pământ.

Există însă o capcană: Internetul. Dezvoltarea tehnologiei actuale de 4G cu tehnologia 5G, sporeşte astfel „expunera masivă” a populației la radiații, potrivit unei petiții semnate de 236 de oameni de știință din întreaga lume care au publicat mai mult de 2.000 de studii în domeniul cercetarii radiatiilor.

Cu toate acestea, la fel ca telefoanele mobile, tehnologia 5G este pe punctul de a fi introdusă fără testare înainte de introducerea pe piață.

Lipsa dovezii definitive a faptului că o tehnologie este dăunătoare nu înseamnă că tehnologia este sigură, dar industria fără fir a reușit să vândă lumii această logică eronată. Rezultatul este că, în ultimii ani, miliarde de oameni din întreaga lume au fost supuși unui experiment în domeniul sănătății publice: „folosiți astăzi un telefon mobil, aflați mai târziu dacă provoacă daune genetice sau cancer”.

În tot acest timp, industria de telefonie mobilă a refuzat o înțelegere deplină cu oamenii de știință, iar organizațiile de știri nu au reușit să informeze publicul despre ce cred oamenii de știință, iar consecinţele le va suporta doar utilizatorul de telefon mobil care este, din păcate, total neinformat, titrează theguardian.

http://evz.ro/dovezi-cancer-telefoane.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...