Lectie de viata! Scrisoarea emotionanta catre mama! In sfarsit inteleg

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Draga mama,

Te-am sunat sa vii astazi la mine pentru ca simteam ca totul ma depaseste. Nu ai ezitat si imediat ai spus DA; imediat ce masina de spalat va termina, tu vei pleca de acasa.


Si ai venit cu mancare pentru mine si copii. Prin simpla ta prezenta m-am simtit in siguranta si am putut respira usurata. De ce totul este mai bine in momentul in care esti langa mine? Am 31 de ani si uneori inca mai am sentimentul acela de a alerga in bratele tale atunci cand ceva nu iese asa cum imi doresc.

Intotdeauna stii ce sa imi spui pentru a ma ajuta sa ma simt mai bine. Tu esti singura persoana care aude tot ce nu spun si vede tot ce incerc sa ascund. Simt ca am ajuns intr-un punct al vietii in care reusesc sa ma pun in locul tau. In cele mai dificile momente imi dau seama de toate sacrificiile pe care le-ai facut pentru mine.


Sunt zile in care ma simt inexistenta; nimeni nu ma aude, nimeni nu ma vede. In alte momente imi dau seama ca ofer dragoste, ofer sprijin, ofer atentie… iar cei din jurul meu imi cer si mai mult. Insa nimeni nu ofera inapoi.”[1]

SURSE

  1. http://www.secretele.com/2016/06/scrisoare-emotionanta-catre-mama-mama.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...