Iubirea este acordata pe frecventa de 528 Hz! Daca am folosi-o, toate bolile si rautatile de pe aceasta planeta ar disparea!

Distribuie!

„Conform lui dr. Leonard Horowitz, 528 Hertzi este o frecventa care este esentiala pentru “matricea matematica si muzicala a creatiei”. Mai mult decat orice sunet descoperit anterior, “frecventa iubirii” rezoneaza in esenta tuturor lucrurilor. Frecventa de 528 Hz se conecteaza la inima ta, la esenta ta spirituala, la realitatea cerului si a pamantului.

Frecventa iubirii este o nota-miracol a scarii muzicale solfegiu. Confirmata in mod independent de catre cercetatori, aceste frecvente creative de baza au fost folosite de catre preotii din antichitate, precum si de vindecatorii din civilizatiile avansate, maifestandu-se prin miracole si producand binecuvantari.


Omul de stiinta Victor Showell descrie frecventa 528 drept fundamentala pentru celebrul “raport de aur” din matematica. Vic Showell si John Stuart Reid (un pionier in domeniul cercetarii acustice) au dovedit ca frecventa de 528 Hz este esentiala pentru geometria sacra a cercurilor si spiralelor.

528 in numerologie


528 inseamna cifra 6 in numerologie: 5+2+8=15; 1+5=6. “6” reflecta spirala coborata in jos din ceruri catre intreg pamantul. De fapt, frecventa dragostei poate fi fundamentala pentru a transmite toata materia si energia in realitate, in conformitate cu legile fizicii.

Frecventa de 528 Hz si tonul miraculos

Frecventa de 528 Hz este cunoscuta drept un ton “miraculos”, care aduce schimbari remarcabile si extraordinare. Dr. Joseph Puleo a analizat semnificatia tonului, folosind dictionarele latine; astfel, el a aflat ca “tonul miraculos” semnifica “un eveniment extraordinar care depaseste toate puterile umane cunoscute sau fortele naturale si caruia ii este atribuita o cauza divina sau supranaturala”.

Cum se curata apa poluata din Golful Mexic cu ajutorul frecventei de 528 Hz

In 2010, John Hutchinson, un expert in energie electromagnetica din Vancouver (Canada) a ajutat la purificarea apei otravite din Golful Mexic, ca urmare a deversarilor masive de petrol. El si partenerul sau de cercetare, Nancy Hutchinson, au folosit frecventa 528 Hz si alte tonuri de solfegiu pentru a reduce nivelul de petrol in apele poluate. Zona poluata a fost tratata cu aceste frecvente timp de patru ore in prima zi, iar a doua zi dimineata apele poluate au fost eliminate pe o anumita distanta. Ei au restaurat vitalitatea apei, astfel incat pestii, delfinii si alte vietuitoare marine s-au reintors. Rezultatele lor au fost certificate de catre Dr. Robert Naman, seful unui laborator chimic din Alabama (SUA), un chimist cu aproape 30 de ani de experienta in domeniu.

O reteta pentru planeta

Frecventa de 528 Hz este bioenergia necesara sanatatii si longevitatii. Ea este vibratia armonica care iti ridica inima pentru a fi in armonie cu cerul. Va puteti imagina cat de frumos ar fi lumea cu vibratia iubirii patrunzand in aer ? Tot mai multi oameni se trezesc spiritual, mental si emotional si aleg sa fie in ton cu frecventa de 528Hz. Aceasta frecventa de vindecare va ajuta sa curgeti intr-un ritm perfect si intr-o armonie perfecta.

Aproape intreaga noastra economie globala este construita pe o fundatie de boala si moarte. Sunetul puternic al dragostei poate pune capat problemelor de pe Pamantul astazi. Asadar, folositi frecventa de 528 Hz pentru a restabili constiinta umana pe aceasta planeta.”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/iubirea-este-acordata-pe-frecventa-de-528-hz-daca-am-folosi-o-toate-bolile-si-rautatile-de-pe-aceasta-planeta-ar-disparea/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...