Invata cele 7 legi ale Intregului si vei deveni o persoana completa

Distribuie!

„Nu este deloc greu sa ajungi o persoana completa daca iti propui sa faci asta in viata ta! Pentru aceasta primul pas este sa cunosti, sa respecti si sa urmezi cu sfintenie cele 7 legi ale Universului.

Intelepciunea suprema a lui Hermes Trismegistus sau Thoth, supranumit in Egiptul antic si Zeul Intelepciunii, considerat chiar ca o incarnare divina, aduce cu sine in eternitate, dincolo de aparentul progres al civilizatiilor omenirii, Lumina divina suprema a adevaratei cunoasteri, ce reveleaza dincolo de timp si spatiu Legile divine eterne ale creatiei.


1. Legea Mentalismului: Totul este spirit, universul este mental.

2. Legea Corespondentei: Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, Ceea ce este jos este si ceea ce este sus.


3. Legea Vibratiei: Nimic nu este in repaus, totul se misca, totul variaza.

4. Legea Polaritatii: Totul este dublu, orice lucru are doi poli, totul are doua extreme, asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie, polii opusi au o natura identica insa de valori diferite, extremele se ating, toate adevarurile nu sunt decat semiadevaruri, toate paradoxurile pot fi conciliate.

5. Legea Ritmului: Totul se scurge inauntru sau in afara, orice lucru are durata sa, totul evolueaza apoi degenereaza, balansul pendulei se manifesta in toate si masura oscilatiei sale la dreapta este asemanatoare cu masura osicilatiei sale la stanga, ritmul este constant.

legile-universului-692x360

6. Legea Cauzei si Efectului: Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza, totul se intampla conform Legii, hazardul nu este decat un nume dat unei legi necunoscute, sunt numeroase planuri ale cauzalitatii insa nimic nu scapa Legii. Actiune si Reactiune.

7. Legea Genului: Este un gen in toate lucrurile, totul are principiile sale, Masculin si Feminin, genul se manifesta pe toate planurile.”[1]

SURSE

  1. http://caplimpede.ro/invata-cele-7-legi-ale-intregului-si-vei-deveni-o-persoana-completa/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...