INEXPLICABIL Un bărbat care nu a ieșit din casă de un an jumătate este infectat, la Șimleul Silvaniei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat care nu a ieșit din casă de un an și jumătate este prima persoană infectată cu noul coronavirus din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj.

 

Primarul Septimiu Țurcaș a spus, vineri, într-o intervenție pe Facebook, că bărbatul a fost internat la spitalul din Șimleul Silvaniei, suport COVID, pentru o perioadă de 20 de ore, apoi a fost transferat la Spitalul de Infecţioase din Zalău.


Bărbatul are 51 de ani, comorbidități și probleme de sănătate, scrie mediafax.ro.

„Din păcate, primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat în oraşul Şimleul Silvaniei. O persoană din Şimleul Silvaniei, la primul test care i s-a făcut, a fost confirmat pozitiv. (…) Ceea ce este şi mai curios este faptul că persoana nu a ieşit din casă de cel puţin un an jumate, din informaţiile pe care le am eu”, a spus Ţurcaş.


DSP Sălaj face o anchetă epidemiologică în acest caz pentru identificarea contacților bărbatului, care vor fi izolați acasă.

„Există posibilitatea ca primul test care a confirmat că persoana respectivă are virusul să nu se confirme la al doilea test”, a precizat primarul.

Septimiu Țurcaș a afirmat că firma care se ocupă de dezinfecție în oraș va interveni și în blocul în care locuiește bărbatul.

https://www.stiripesurse.ro/inexplicabil-un-barbat-care-nu-a-iesit-din-casa-de-un-an-jumatate-este-infectat-la-imleul-silvanie_1472266.html?fbclid=IwAR0Sxls5HfFPrkVsnUOTnuleXOcIslfrgKwXBeXZyP_17f5QXvsgE7l3cKo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...