În Australia, medicii, asistentele medicale și moasele care răspândesc mesaje antivaccinare vor risca să ajungă la închisoare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Australia a devenit o tara bolsevica. In Uniunea Europeana inca nu s-au ajuns la astfel de pedepse, desi „corectii politici”, cei din ONG-urile lui George Soros, acesti marxisti extremisti (pleonasm), vor sa nu mai existe critici la adresa vaccinurilor.

Din octombrie 2016, in Australia, asistentele medicale si/sau moasele care raspandesc mesaje anti-vaccinare vor fi urmarite penal, intrucat autoritatile considera aceste mesaje ca fiind „antistiintifice”, iar cetatenii trebuie sa fie „Scientistic Correct”.


De asemenea, incepand cu data de 1 ianuarie 2016, in Australia a intrat in vigoare o lege prin care cetatenii sunt, practic, santajati de catre autoritati sa accepte vaccinarea fara alte comentarii, folosind mesajul „Nu-ti vaccinezi copilul, adio ajutoare sociale”[1].

O asemenea atitudine bolsevica a autoritatilor din Australia nu fac decat sa scada si mai mult increderea in autoritati si mai ales in asa-zisa „stiinta farmaceutica”, care, in realitate, este o afacere, unde se invart sute de milioane de dolari.


Faptul ca s-a ajuns la astfel de forme de amenintare si santaj, nu arata decat disperarea autoritatilor fata de informatiile adevarate despre vaccinuri si pericolul lor. Despre aceste pericole cu privire la mercurul din vaccinuri si alte substante chimice au fost scrise nenumarate carti si articole, iar cei ce au scris nu au fost niste „inculti”, ci profesori doctori in medicina, virusologi si chimisti.

Oare, in Australia exista precum in SUA, un program de acordare a despagubirilor ca urmare a efectelor adverse produse de vaccinuri? Ei bine, totusi, in SUA exista. Este vorba de Programul Federal de Compesare cu privire la Leziunile provocate de vaccinuri.

Amenintarea, santajul, persecutarea sau chiar asasinarea celor ce nu sunt de acord cu vaccinurile nu arata decat disperarea autoritatilor, care, neavand argumente temeinice pentru a-si sustine ideile, aleg metoda bolsevica.

mandatory-vaccines-US-legislation

vaccinuri cenzura medicala

Faptul ca Bill Gates declara public ca vaccinurile sunt bune pentru a reduce populatia lumii. Faptul ca mor copii, paralizeaza sau devin autisti dupa administrarea vaccinurilor inseamna „antistiinta”? Este o aberatie.

Si in Romania, autoritatile bolsevice ar fi pus in aplicare astfel de idei totalitare, daca ar sti ca oamenii nu ar reactiona, insa in Romania activistii antivaccinare isi sustin cu voce tare ideile, in baza art. 30 din Constitutia Romaniei, care garanteaza libertatea de exprimare si nu vor permite autoritatilor ca astfel de idei totalitare pe care le au sa le transpunsa in vreun proiect de lege. Cei care vor sa-si vaccineze copiii sau sa se vaccineze pe ei sunt liberi sa o faca, dar trebuie sa existe si mesajele pro si mesajele contra.

SURSE

  1. http://www.sciencealert.com/australian-nurses-who-spread-anti-vaccination-messages-will-now-face-prosecution
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...