Îmbrățișările oamenilor dragi sunt vindecătoare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Deși poți fi îmbrățișat de orice persoană, numai îmbrățișările primite de la oamenii dragi au cu adevărat puterea de a-ți „vindeca” sufletul.

Îmbrățișările sunt considerate o formă universală de manifestare a afecțiunii care simbolizează sinceritate și dragoste.


Există îmbrățișări cu o putere vindecătoare, care îți repară sufletul rănit, punând toate bucățelele lipsă la locul lor. În plus, îmbrățișările ne amintesc că există oameni în viața noastră care țin la noi și cărora le pasă.

Specialiștii în probleme emoționale susțin că avem nevoie de cel puțin trei sau patru îmbrățișări pe zi. Însă pentru a fi cu adevărat vindecătoare, acestea trebuie să vină din partea unor persoane cu care avem o legătură strânsă.


Îmbrățișările „terapeutice” nu funcționează în cazul oricărei persoane care ți le oferă. Nu-ți vei găsi vindecarea în brațele unui străin sau ale unui coleg cu care nu te înțelegi bine.

Atunci când suferi, atunci când inima ta are nevoie de alinare și de sprijin, cele mai „eficiente” îmbrățișări sunt cele ale membrilor familiei, ale partenerului de viață și ale copiilor.

imbratisarile

Manifestările afective sunt cel mai bun medicament, indiferent de gest. Acestea au puterea de a-ți alunga temerile și nesiguranța și pot preveni chiar și depresia.

Îmbrățișările au abilitatea de te umple de cel mai puternic și mai important sentiment: dragostea.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://dozadesanatate.ro/imbratisarile-oameni-dragi-vindecatoare/

SURSE

  1. http://dozadesanatate.ro/imbratisarile-oameni-dragi-vindecatoare/
  2. Foto: dozadesanatate.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...