Iertarea – cel mai bun medicament pentru suflet

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu totii trecem prin momente dificile, legate de relatii – poate fi o dezamagire, o tradare, o despartire nedorita sau neprevazuta, un divort sau orice alta forma de ruptura care poate provoaca o durere greu de suportat.


Pentru a merge mai departe insa, pentru a ne construi o viata noua si mai buna decat cea dinainte, iertarea persoanei care ne-a facut sa suferim constituie piatra de temelie. Iata, asadar, 7 lucruri esentiale asupra carora puteti reflecta pentru a intelege mai bine conceptul de iertare si a-l putea folosi in interes propriu.

Iertarea adevarata necesita timp.


Nu exista o scurtatura pentru iertare. Este chiar recomandabil sa nu ierti cu prea mare usurinta. Nu pare o iertare sincera.

iertare-iubire

Uneori, ai nevoie de timp pentru a simti suferinta. Poti avea sentimente de negare, furie si tristete. Dar dupa ce accepti toate emotiile si ti le asumi, poti incepe sa lucrezi pentru a dobandi iertarea de care ai nevoie.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/Iertarea-medicament-pentru-suflet

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/Iertarea-medicament-pentru-suflet
  2. Foto: oficialmedia.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...