I s-au mai dat doar 18 luni de trăit, dar s-a vindecat de cancer cu ulei de canabis

Distribuie!

„I s-au mai dat doar 18 luni de trait, dar s-a vindecat de cancer cu ulei de canabis

Pe masura ce se publica tot mai multe experiente personale, devine tot mai evident ca uleiul de canabis este o alternativa buna pentru tratamentul alopat de cancer. Iata inca o povestire de adaugat la colectie.


David Hibbitt a mers la un consult medical, pentru dureri care nu cedasera cateva saptamani bune. A fost diagnosticat cu hemoroizi si trimis acasa. Ulterior diagnosticul a fost schimbat in cancer la stomac. Cancerul ajunsese la sistemul limfatic si pe plaman aparuse o pata. La momentul la care a primit diagnosticul, lui Hibbitt i s-a spus ca mai are de trait 18 luni. A urmat tratamentul conventional de chirurgie, chimioterapie si radiatii si s-a simtit groaznic. I s-a spus ca suferea de un cancer terminal.

Tratamentul cu canabis pentru cancerul de stomac al lui David


David avea pentru ce sa traiasca: o sotie iubitoare, un fiu, prieteni si o familie care au fost cu totii devastati la auzul vestii si au incercat sa-l sprijine. Confruntat cu un iminent sfarsit, a inceput sa investigheze posibilitatea de a folosi canabisul ca tratament pentru cancerul la stomac.

Initial era destul de sceptic si rezervat cu privire la utilizarea unei plante considerata ilegala in Regatul Unit, insa, in acelasi timp, nu isi dorea sa-si petreaca restul vietii in suferinta.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://viataverdeviu.ro/uleiul-canabis-cancer

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/uleiul-canabis-cancer
  2. Foto: viataverdeviu.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...