Guvernul Franței dorește o lege prin care să-i aresteze pe toți cei care se opun avortului

Distribuie!

„Laurence Rossignol, Ministrul pentru Familie, Copii și Drepturile Femeii din Franța, a declarat că guvernul pregătește un proiect care să plaseze sub incidența legii penale site-urile care le informează pe femei cu privire la riscurile avortului și alternativele pe care le au dispoziție.

Noul delict se va numi „obstrucție digitală” și va urmări să elimine ceea ce Rossignol a numit „manipulare” și „informații părtinitoare” cu scopul de a convinge femeile să nu facă avort, notează portalul stiripentruviata.ro


Sancțiunile ar putea cuprinde închisoarea și amenzi de până la 30.000 de euro.

În Franța există încă din anul 1993 legi care pedepsesc „manevrele morale și psihologice” menite să convingă femeile să nu avorteze, dar acestea au fost rareori puse în practică.


Ministrul Rossignol a spus într-un interviu că a te pronunța împotriva avortului este o opinie pe care oricine și-o poate exprima liber, dar ceea ce guvernul francez ar vrea să pedepsească este „disimularea”, faptul că aceste site-uri păcălesc, dând de înțeles că sunt pro-avort, susțin că oferă informații complete despre procedură, dar în realitate vor să facă femeile să se simtă „vinovate” și să le convingă să renunțe la avort.

Întreruperea voluntară de sarcină este finanțată în Franța de la bugetul de stat în primele 12 săptămâni de sarcină.”[1]

Discutia despre „avort” este una sensibila, dar ca sa amendezi si sa arestezi o persoana, care are convingerea si argumentele anti-avort, nu arata decat o nebunie, iar faptul ca lumea este condusa de psihopati devine real chiar si pentru cei ce nu cred in asa-zisa „Teorie a Conspiratiei”.

Daca va uitati la aceste state occidentale asa-zis „civilizate” (in realitate, bolsevice/socialiste/comuniste/multiculturaliste/marxiste) veti vedea ca sunt prabusite din perspectiva laturii spirituale. Sunt pur si simplu niste state unde capitalismul se amesteca cu bolsevismul.

In ceea ce priveste libertatea de exprimare, Romania ocupa chiar un loc fruntas in Europa, cu toate ca Franta, ca Republica istorica a Revolutionarilor Socialisti francmasoni avea drept motto-ul: „Liberte, Egalite, Fraternite”.

Cat despre avort, vedem anumite persoane, care, fie se leaga de religie (n-are nici o treaba, aici), fie se leaga de „primitivism” (de parca SUA si UE ar fi entitati unde „civilizatia abunda”), n-au inteles ca „dreptul de a face ce vrei cu corpul tau ca femeie” are valoare pana la dreptul unei fiinte umane (care traieste, simte, respira) de a trai.

Multi sustin in necunoasterea lor profunda ca, „cei ce sunt anti-avort au o gandire comunistoida”. Ma mir ca nu o gandire „putinista”, ca tot e la moda acest dicton occidental. Ce s-a intamplat dupa „democratia” din Romania, inceputa in 1990 cu Ion Iliescu? Un masacru din aceasta perspectiva.

Acesti indivizi ar trebui sa stie ca, cei ce erau pro-avort au fost comunistii, dar apoi au vazut unde duce totul. Sa spui ca un fat nu este o fiinta vie, inseamna practic sa fii de o inconstienta crasa.

Se vorbeste si despre exceptia unor avorturi (ex. violul), unii vorbesc si de „exceptia” cand copilul se naste cu o malformatie. Totusi, copilul care se naste cu o malformatie are dreptul la viata. Si handicapatii o dreptul la viata si la sustinere.

mama-si-fiul-relatie-pe-vecie_308235

Daca oamenii se tem ca, copiii ar putea sa iasa handicapati atunci fie renunta la a mai concepe copii, fie ii concep, daca au destui bani, „in eprubeta”. De fapt, orice fiinta are dreptul la viata. Nu vom sta sa le explicam marxistilor Soros-isti, adepti ai materialismului-dialectic, ce este acela un suflet, din perspectiva ezoterica, sau ce este acela un spirit, caci nu vor intelege.

Absolut revoltator este decizie aberanta a Guvernului Frantei de a limita libertatea de exprimare, dar aceasta este doctrina tiranilor, iar istorie ne-o confirma.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Guvernul-francez-pregateste-o-masura-extrem-de-dura-site-urile-care-se-opun-avortului-sa-intre-sub-incidenta-legii-penale-137073
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...