Grecia va produce marijuana în scopuri medicale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Grecia va produce marijuana in scopuri medicale

Parlamentul grec a aprobat, joi, un proiect de lege care va permite producerea de marijuana in scopuri medicale.

„Suntem in discutii pentru a licentia o singura unitate care sa includa productia, procesarea precum si fabricarea de produse finite din canabis. Despre asta este vorba”, a spus Andreas Xanthos, ministrul Sanatatii.


Partidele din opozitie care au votat in favoarea proiectului de lege au apreciat ca fiind incomplet cadrul legal introdus de Guvern. De asemenea, au considerat ca nici nu este definit clar, dar ca este un pas in directia buna.

Noua Democratie, unul dintre partidele care au fost impotriva proiectului, a spus ca nu pune la indoiala valoarea marijuanei medicinale, dar este impotriva felului in care Guvernul aproba legile noi pentru ca nu se asigura ca va fi prevenita cultivarea, productia si vanzarea necontrolata.


Partidul Comunist a votat impotriva proiectului de lege si a facut apel catre minister sa il retraga, acuzand Guvernul ca a dat cale libera „vulturilor” si „multinationalelor criminale”.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/droguri-legale/grecia-va-produce-marijuana-in-scopuri-medicale-1504235
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...