Graviola – fructul care vindecă 12 tipuri de cancer, fără să existe efecte secundare. Graviola conține o substanță care este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia

Distribuie!

„Un articol dintr-o revistă medicală franceză cu titlul Graviola, planta care face să tremure marile companii farmaceutice, a făcut senzație. Jurnaliștii susțin că a sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume despre sutele sau miile de tipuri de medicamente anticancerigene și inutilitatea lor. În afară de preț care uneori este exagerat, efectele sunt nule.

În ceea ce privește chimioterapia, tot mai mulți medici au rupt legea tăcerii și au început să vorbească. Chimioterapia distruge și celulele sănătoase, astfel încât, sistemul imunitar este grav afectat.


Graviola vindecă 12 tipuri de cancer, fără să existe efecte secundare. Graviola conține o substanță care este de 10000 de ori mai puternică dechit chimioterapia.

Tratamentul este unul simplu. Se mănâncă fructul sau se bea sucul. Graviola este un arbore cere este tot timpul anului verde și crește în pădurile amazoniene din Brazilia dar și în pădurile tropicale din America de Nord.


Fructul este acoperit cu țepi și are forma unei inimi umane. Triburile indiene cunoșteau valoarea acestui fruct. Mai mult, indienii consumau și frunzele sau scoarța copacului sub formă de ceai.

Prin consumarea fructului, celulele cancerigene sunt izolate printr-un fel de sferă de cele sănătoase. În aceste condiții, celulele sănătoase nu sunt afectate.

Studiile privind miraculosul fruct au început în anul 1990, în SUA, la National Health Institut. Munca celor câțiva cercetători a fost deosebit de grea pentru că li s-au pus piedici de cei care susțin marile companii farmaceutice.

graviola

Se cunoaște faptul că după industria armamentului, industria farmaceutică obține cel mai mare profit din lume. Cercetătorii americani care au realizat aceste studii susțin că acetogeninul, substanța pe care o conține fructul, blochează sursele de energie ale celulelor canceroase. Se cunoaște faptul că celulele cancerigene au nevoie de multă energie. Prin blocarea acestor surse, celulele cancerigene mor.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/graviola-fructul-care-face-ca-marile-companii-farmaceutice-sa-tremure
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...