Ghimbirul trateaza durerea de stomac

Distribuie!

Ghimbirul conține calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrați, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E si B6.

Uleiurile volatile din ghimbir îi ofera gustul si mirosul specific. Acestea au efecte analgezicesedative si antitermice, favorizând miscarea muschilor tractului gastrointestinal, contribuind la o mai buna digestie.
Ghimbirul ajuta si la usurarea durerilor de stomac, ca si la digestie. Se poate consuma prin curatarea de coaja si razuirea radacinii de ghimbir si apoi utilizarea la ceai sau in mancare.

GHIMBIRUL, foarte bun pentru accelerarea metabolismului
Pentru oamenii carora nu le plac mancarurile aromate, suplimentele cu ghimbir ar fi mai bune, intrucat ghimbirul poate fi un pic condimentat. Este mai bine sa se faca ceai din ghimbir proaspat decat sa se cumpere ginger sau alte bauturi fermentate cu ghimbir, intrucat acestea sunt pline de zahar. Zaharul obisnuit poate agrava si mai mult durerea de stomac.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/ghimbirul-trateaza-durerea-de-stomac-66138
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...