Ghidarea anului 2017 – Un nou început

Distribuie!

„Anul 2017 este anul unui nou început. Ultimii nouă ani au fost destul de dificili, însă foarte interesanți. Multă lume s-a „trezit” și a realizat că își doresc ca ei să fie stăpânii vieții lor, că merită și că pot mai mult decât pare. Astfel, anul 2017 este un an de vibrație unu – al unui nou început, al întreprinzătorului, a acțiunii, a independenței. Anul 2017 ne cere să știm să punem lucrurile cap la cap și să demarăm noi proiecte, indiferent de natura acestora.

Mulți se pot simți speriați de acest an, deoarece ne-am obișnuit cu a oferi, cu a „îndura” să spunem și ne-am creat o zonă de confort în care așteptăm pe altcineva să ne ajute, ne dorim ca să se producă minuni pentru care noi nu suntem nevoiți să facem nimic. Anul 2017 ne învață să facem noi toate aceste lucruri, să punem temelia pentru viața pe care ne-o dorim. Altfel, putem rămâne doar într-o letargie, în așteptarea unui miracol. Miracolele se întâmplă în fiecare clipă, așa că nu le mai așteptați. Creați unul acum.


Atingând puțin partea astrologică, 2017 începe cu ascendentul în Balanță. Prin urmare, este nevoie de moderație. Întotdeauna am spus că extremele nu sunt benefice pe termen lung, indiferent de care parte ne aflăm. Cântăriți bine ceea ce vreți să faceți, ceea ce vreți să începeți, tocmai pentru că este un an ce pornește un nou ciclu de nouă ani. Din bătrâni e o vorbă: cum începi prima zi a anului, așa o duci tot anul. Este posibil ca așa să fie și cu acest ciclu de nouă ani: cum ne construim anul 2017 așa să fie și toți ceilalți ani. 2017 este temelia acestui ciclu, așa că investiți timp, interes, energie pentru a-l face minunat, puternic și plin de reușite.

Mai jos vă prezint mesajele pe care le primim din partea Îngerilor pentru acest an. Aceste mesaje sunt generale și prezintă o linie de destin pe care ne putem manifesta. Există mii de astfel de linii de destin, însă este alegerea noastră dacă ne manifestăm pe cele de vibrație ridicată sau pe cele de vibrație joasă. Dacă ceva din ceea ce urmează să vă prezint nu rezonează sau pur și simplu nu vă place, e excelent – lucrați pentru a (vă) dovedi că se poate și altfel. Așa să fie!


Plecăm din 2016 ușor afectați pe alocuri – fie în sfera emoțională, fie în cea materială. Începem 2017 cu anumite griji legate de aceste două domenii esențiale ale vieții însă primim mesajul de a lua totul ca pe o lecție, să mulțumim pentru ea și să punem în practică, să nu ne lăsăm duși de valul emoțiilor negative deoarece nu vom avea rezultate foarte bune. Tăiați toate corzile eterice care vă mai țin legați de anul 2016, de toate evenimentele lui – bune sau rele, pentru că aveți ocazia în fiecare zi a anului 2017 (și nu numai) să vă creați noi și noi astfel de momente magnifice. Anul 2016 a fost despre a învăța, despre a experimenta și a pune în practică ceea ce am învățat.

Toți cei care nu au lăsat anul să treacă pe lângă ei pot concluziona că a fost un an cel puțin interesant, în care nu prea au avut timp să se plictisească. Energia lui 2017 este despre bucuria – bucuria care se naște în fața unui nou început. Nu vă fie frică – deși e normal să simțiți și asta. Sunteți atât de puternici, nici nu vă imaginați.

Ce nu ați făcut în 2016 este musai să faceți în 2017, și anume: SĂ VĂ URMAȚI VISURILE. Să nu mai tot amânați la nesfârșit îndeplinirea unui vis, ci să mergeți, să probați, să experimentați, să învățați. Este un an foarte puternic în care ni se deschid practic uși pe care până acum nu le aveam deschise pentru că nu ne uitam înspre ele. Care sunt dorințele tale? Ce ai vrea să faci, însă ai amânat de prea mult timp? 2017 nu este despre amânare, ci despre acțiune. Responsabilă, desigur, însă despre acțiune.

img_0440Există și provocări în 2017, bineînțeles. Fiind un an al acțiunii, vom auzi despre fel și fel de oameni, grupări care acționează. La o vibrație mult mai joasă și ei își urmează visurile. Provocarea cea mai mare pe plan personal va fi lupta cu EGO-ul care spune: nuuuuu, nu meriți; nuuuu, nu se poate; ai să dai greș; ce te face pe tine să crezi că vei reuși…nu ești cu nimic mai bun decât X care a dat greș.

Dur, puternic și nu e de condamnat. Ego-ul vrea doar să ne ferească de lucruri ce ne-ar putea face să suferim (vezi exemplu: nu pune mâna pe soba încinsă). Cu cât este mai mare țelul, cu atât ego-ul este mai puternic.

Inspirați și expirați. Nu îl lăsați să vă bage sub papuc. Este normal să se opună, după ce chiar voi atâta timp ați pus dorințele voastre pe pauză, pentru că…diferite motive. „Ce-ți veni chiar acum să te dai cocoș și să îți urmezi visurile. Ia taci cum ai tăcut și până acum, oricum n-ai să reușești, că dacă era să o faci, o făceai de la început” spune ego-ul răstindu-se ușor la tine care devii din ce în ce mai mic. STOP! Asta e soluția. Eu sunt șeful, iar eu vreau să fac asta. Am înțeles că de fiecare dată când corpul meu are o reacție de respingere, deși ceea ce eu îmi doresc este evident benefic, este ceva ce obligatoriu merită experimentat. Așa să fie și în viața voastră.

În 2017 vom găsi soluții noi, soluții la provocările ce nu le mai dădeam de cap de ceva vreme, ne spun Îngerii, iar asta este minunat. Odată ce lăsăm anul 2016 în urmă, cu toate evenimentele lui ne vom simți ca și cum am preda o greutate de pe umeri, o piatră de moară rămâne definitiv în urma noastră. Este indicat să căutați noi metode, nu doar cele tradiționale. Iar COMUNICARE devine din ce în ce mai modernă, deși ea a fost necesară încă din cele mai vechi timpuri.

Cea mai mare putere a noastră este dată de dorința de a face lucruri. Astfel, dacă vă doriți din suflet să schimbați ceva la viața voastră, veți găsi în timp util cele mai bune soluții pentru voi. Doreen Virtue spunea la un eveniment: „când am primit mesajul să merg la facultate am răspuns că nu am nici timp nici bani. Răspunsul pe care l-am primit a fost: du-te și vei avea și timp și bani. Și așa a fost.” Nu vă mai faceți atât de multe griji, nu mai analizați așa mult într-un mod bolnăvicios toate situațiile. Anul este al acțiunii, nu uitați asta. E păcat să pierdeți timpul din cauza temerilor egotice. Meditați la asta – nu are nevoie de alte detalii pentru că totul este foarte clar, cred.

IMG_0444.jpg

Pentru că vă declarați dornici să faceți schimbări, lucrurile se vor petrece foarte repede, iar asta vă cere să fiți prezenți, cu picioarele pe pământ. Oamenii din jur vom spune multe lucruri. Luați din aceste lucruri doar ceea ce cu adevărat vă ajută și nu permiteți nimănui să vă descurajeze. Dacă știți că sunteți persoane ușor de influențat mai bine tăceți și nu mai spuneți nimănui nimic, până în momentul în care nu vă simțiți siguri pe decizia și alegerea voastră. Exteriorul este o oglindă a interiorului, iar dacă există oameni care să comenteze în exterior este un semn că încă nu sunteți ferm-convinși de ceea ce vreți să faceți. Revizuiți. Analizați cu și mai multă dorință.

Aveți încredere în puterea care se află în interiorul vostru. Nu vă spunem că drumul pe care începeți este unul ușor sau că el nu va avea și provocări, însă vă putem spune că suntem alături de voi la fiecare pas atunci când ne chemați. Doriți să vă găsiți scopul vieții și oricât de incredibil poate părea, oricât de nesemnificativ, aveți încredere și mergeți înainte fără teamă.

Anul 2017 aduce provocări, însă cea mai mare aventură este cea personală, astfel, aveți curaj și cereți lui Dumnezeu să vă ghideze fiecare pas în bucurie și lumină. În concluzie, aveți răbdare și căutați care sunt lucrurile de care aveți nevoie cu adevărat, ce vă face fericiți? Care este scopul vieții voastre?

Sunt multe lucruri care ne așteptată atunci când ne decidem să ne urmăm visurile. Și la nivel mondial se vor petrece multe, însă schimbarea începe din noi. Așa să fie. Vă doresc un an plin de încredere!”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://astrocercetas.wordpress.com/2016/12/30/ghidarea-anului-2017-un-nou-inceput/

SURSE

  1. https://astrocercetas.wordpress.com/2016/12/30/ghidarea-anului-2017-un-nou-inceput/
  2. Foto: jurnalul24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...