Geniul psihoterapeutic a lui Iisus Hristos

Distribuie!by “Eu, în deplinătatea facultăților mele mentale, ca psihoterapeut și medic, pe Iisus Hristos îl declar cu mâna pe inimă, Profesor doctor la facultatea de găsirea raiului din pământul creierului uman. Care pentru a-și susține teza de doctorat în găsirea raiului din pământul din creierul uman, și-a dat viața! Ca […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eu, în deplinătatea facultăților mele mentale, ca psihoterapeut și medic, pe Iisus Hristos îl declar cu mâna pe inimă, Profesor doctor la facultatea de găsirea raiului din pământul creierului uman. Care pentru a-și susține teza de doctorat în găsirea raiului din pământul din creierul uman, și-a dat viața!

Ca să ajute omul să găsească împărăția cerurilor din el însuși , de unde calitatea vieții și a morții crește în folosul personal, un tânăr se lasă maltratat!


Pentru ca omul să iși înțeleagă originea divină, dumnezeirea, menirea de rege nu de slugă, și veșnicia, un bărbat tânăr se lasă răstignit!
Un bărbat carismatic, frumos, bun și blând, la vârsta bună de iubit , atrage multe femei. Mor femeile după el! Dar se înalță desupra potențialului masculin, se înalță din iubirea lumească, și moare pentru toate-odată. Moare pentru toate moartele după el!

Un potent vindecător, care s-ar fi putut îmbogăți din această putere, oglindește în om capacitatea de a se autovindeca, fără analize și prescripții, fără stat la cozi, fără frici și umilințe, fără efecte secundare, fără plată! Preferă moartea lui,ca rețetă pt bolnavul de astăzi!
Un geniu intelectual care la 12 ani ținea lecții învățaților, pariază pe inteligența emoțională cu propria viață!


Un bărbat cu un mental bun de condus lumea spre libertate teritorială, un potent de a acapara putere politică și implicit financiară, prețuiește mai mult capacitatea sa de psiholog, de a elibera omul din matricea de gândire și simțire lumească, și de a-l face rege peste tărâmul interior, care nu poate fi supus legilor universului fizic. Spre deosebire de oricare psiholog, moare la propriu pentru teza sa, caci nu e o inșiruire de cuvinte și metafore , ci e Adevărul!

Orice om poate să verifice ce înseamnă să spui adevărul. Pentru că atunci când spui adevărul și numai adevărul , poți să suporți durerea fizică, și să învingi teama.Așa e făcut creierul omului. Dacă spui că iubești pe cineva, și aceea e iubire, încearcă să strâpungi cu un ac de gămălie palma ta, până când ajunge pe dosul mâinii. Fă asta acum dacă ești bărbat!

Fă asta acum dacă ești mamă! Fă asta acum dacă îți iubești iubitul sau iubita, sau mama…fă asta acum dacă ești doctor , sau psiholog sau om de știință și scrii articole și teze de doctorat…și am spus doar un ac de gămălie, nu un cui , nu un piron…nu palmele , picioarele , coastele, doar o palma și un ac de gămălie…

Un tânăr a preferat să experiențieze moartea crudă și nemeritată, făcând o jertfă de putere, de inteligență, de tinerețe, de carismă, de belșug, de viață, pentru ca noi , muritorii, să ne recăpătăm demnitatea umană și fericirea eternă pentru care am fost creați. Un tânăr frumos , așa cum vezi și azi mulți plimbând pe străzi…”[1]

SURSE

  1. http://mayarotaru.blogspot.ro/2016/09/geniul-psihoterapeutic-lui-iisus-hristos.html#
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro