Frunzele de ortosifon – remediu eficient in bolile renale

Distribuie!

Ortosifonul este o planta diuretica recomandata în tratamentul naturist pentru pietre la rinichi, febrareumatism, guta, afectiuni renale si hepatice, dureri abdominale, slabit.

Ortosifonul (Orthosiphon stamineus) mai este de asemenea cunoscut sub numele de Java Tea (Ceai java) sau Misai Kucing (mustati de pisica).


Este utilizat de medicina traditionala de secole pentru îmbunatatirea functiei sistemului urinar. Ortosifonul ajuta la slabit, iar frunzele sale contin foarte multi antioxidanti care ne protejeaza împotriva bolilor. Pietrele de oxalat de calciu sunt cel mai des întalnit tip de pietre la rinichi, acestea putand fi cauzate de tulburari ale metabolismului acidului uric.

Un leac de top care elimina pietrele la rinichi

Frunzele de Ortosiphon contin polifenoli, potasiu si uleiuri esentiale cu actiune diuretica, ajutand la eliminarea renala a apei dar si a ureei, acidului uric si clorurilor.


Acidul uric este un constituent al calculilor renali si urinari. Tinctura cu frunze de ortosifon este utila pentru eliminarea calculilor renali, sustinerea functiei excretoare a rinichilor si întarirea rezistentei aparatului urinar fata de factorii patogeni. Stimularea diurezei ajuta în plus si la scaderea tensiunii arteriale, refacerea mai rapida în urma infectiilor urinare, diminuarea edemelor si chiar slabire.

Slabirea se produce pentru ca tinctura de ortosifon poate ajuta la tratarea eficienta a retentiei excesului de apa.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/frunzele-de-ortosifon-remediu-eficient-in-bolile-renale-75678
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...