Frunza de eucalipt vindecă bolile de plămâni și tusea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„De regulă, la primul simptom de răceală este recomandat să nu apelezi la medicamente și să-ți îndrepți atenția către farmacia naturistă.Îți aduci aminte cu siguranță, că în perioada copilăriei când rămâneai peste vacanță la bunici niciodată nu vedeai pastile dacă te durea ceva. Avea bunica mereu la îndemână un remediu naturist ce părea a-ți lua durerea cu mâna. Și asta deoarece natura ne pune de ani buni la dispoziție tot ce aveam nevoie pentru a fi sănătoși în plante, fructe și legume.

O imunitate corespunzătoare are nevoie de plămâni sănătoși, iar pentru asta este recomandat consumul anumitor plante:


Uleiul esenţial de eucalipt este recunoscut pentru acţiunea pozitivă asupra aparatului respirator. Și asta deoarece are efecte antimicrobian, expectorant și tonic. Are o largă paletă de a acționa de la dezodorizant, purificând aerul din încăperi, până la împrospătare așternuturile.

Atenție însă, uleiul de eucalipt nu se folosește direct pe piele niciodată. Cea mai bună modalitate prin care să te bucuri de proprietățile sale minunate este să îl folosești la aromoterapie.


Eucaliptul este folosit adesea la fabricarea pastilelor pentru tuse cât și a siropurilor de tuse, și asta deoarece conține cineol, un compus care combate congestiei, calmează tusea și tratează inflamația pasajelor sinusale.

NapocaNews„[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/frunza-de-eucalipt-vindeca-bolile-de-plamani-si-tusea.html
  2. Foto: en.wikipedia.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...