Frunza de brusture te scapă de spondilita cervicală

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni ale coloanei vertebrale, spondiloza cervicală, se manifestă prin dureri atât în zona cefei cât și a umerilor.

Afecțiunea degenerativă a vertebrelor și discurilor intervertebrale din regiunea gâtului ce provoacă dureri în zona cefei și a umerilor, având simptome neurologice din cauza compresiunilor nervoase, spondiloza cervicală, netratată corespunzător îți poate da mari bătăi de cap.


Fiind o boală cronică, degenerativă, o dată de a apărut nu poate fi tratată până la remisia ei completă, motiv pentru care este recomandat ținerea evoluție sub control cu ajutorul gimnasticii medicale și a tratamentelor naturiste.

Principalul scop urmărit în tratarea simptomelor acestei afecțiuni este eliminarea durerii pe cât posibil, prin diverse măsuri terapeutice pentru a evita apariția complicațiilor, titrează Click.


Astfel se recomandă să îți începi ziua cu un set de exerciții care să detensioneze musculatura paravertebrală, precum întinderile, exerciții posturale din yoga sau chiar stretching.

Pe lângă calmarea durerilor deja existente, trebuie să ai grijă ca stilul tău de viață să fie cât se poate de sănătos, alimentația să fie echilibrată, să te ferești de frig, de umezeală și să apelezi la fizioterapie, kinetoterapie dar și masaj medical.

NapocaNews“[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/09/frunza-de-brusture-te-scapa-de-spondilita-cervicala.html
  2. Foto: napocanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...