Frumos exemplu! Un preot a deschis un restaurant unde ii “taxeaza” pe cei bogati, pentru a oferi mancare gratuita celor saraci!

AFP_IO6G5
Distribuie!

„Iata o stire care te face sa te gandesti ca omenia nu a disparut de tot in lume. Citez de pe site-ul npr.org:

In luna decembrie 2016, in Madrid (Spania) s-a deschis un restaurant unic, al Asociatiei “Mesagerii pacii”, condusa de catre un preot, pe nume “Padre Angel”, in varsta de 80 de ani. Restaurantul poarta numele de “Robin Hood”, amintind astfel de celebrul personaj din romanele istorice, Robin Hood, haiducul care ii jefuia pe cei bogati si impartea prada la cei saraci. Numai ca, de data asta, totul se face legal, nu haiduceste.


AFP_IO6G5

In restaurant, bogatii vin si isi platesc masa, la un pret destul de piperat, iar noaptea, din banii stransi suplimentar, Padre Angel hraneste gratuit peste 100 de saraci din Madrid, oameni sarmani. Iar masa care le este oferita gratuit celor sarmani nu este cu nimic deosebita de masa oferita celorlalti clienti care platesc in timpul zilei: calitatea mancarii este aceeasi, paharele sunt, la fel, din cristal, servirea este la fel: “Vreau ca ei sa manance cu aceeasi demnitate ca orice alt client”, a spus Padre Angel.


Bravo lui!”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/frumos-exemplu-un-preot-a-deschis-un-restaurant-unde-ii-taxeaza-pe-cei-bogati-pentru-a-oferi-mancare-gratuita-celor-saraci/
  2. Foto: almeea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...