Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11

Distribuie!

„Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani

De la 1 ianuarie, Franţa a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani – de la 3 la 11!


Pe lângă vaccinurile pentru tetanos, poliomielită şi difterie, francezii vor fi obligaţi de acum să-i imunizeze pe cei mici şi împotriva altor 8 boli, printre care rujeolă, rubeolă, hepatită B şi gripă.

Noile reguli sunt pentru bebeluşii născuţi de la 1 ianuarie, care nu vor mai fi primiţi la grădiniţă sau la şcoală fără vaccinurile obligatorii.


Ministrul Sănătăţii a explicat că rujeola a reapărut în Franţa deoarece tot mai puţini părinţi îşi vaccinau copiii, în condiţiile în care imunizarea era doar recomandată, nu şi obligatorie.

Rata de vaccinare anti-rujeolă în Franţa este de 75 la sută, deşi ar trebui să fie de 95 la sută.”[1]

Propaganda pentru vaccinarea obligatorie este si in Franta la fel ca in Romania. Extinderea vaccinurilor obligatorii pentru copiii sub doi ani de la 3 la 11 este un pericol pentru sistemul lor imunitar, dar o afacere profitabila pentru Industria Farmaceutica.

Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/dr-rares-simu-medic-specialist-in-imunologie-clinica-si-alergologie-unul-dintre-motivele-scaderii-imunitatii-il-reprezinta-vaccinarile-multiple/

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/franc-a-a-extins-lista-de-vaccinuri-obligatorii-pentru-copiii-sub-doi-ani.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...