Fondatorul Save The Children ( Salvați Copiii) și funcționar ONU este pedofil

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ştiţi cine este individul din poză? Numele lui este Peter Dalglish şi este fondatorul STREET KIDS devenită ulterior (2015) SAVE THE CHILDREN, adică una dintre cele mai mari organizaţii din lume care ar trebui să apere drepturile copiilor. Ba mai este şi înalt funcţionar al ONU. El a fost distins cu Ordinul Canadez, a doua mare distincţie ca valoare din aceea ţară. Ei bine, individul ăsta a fost arestat în urmă cu doi ani pentru… PEDOFILIE! Aţi înţeles bine: fondatorul SAVE THE CHILDREN şi înaltul funcţionar al ONU este un pedofil periculos. Ăştia ne conduc pe noi, ăştia ne dictează să introducem în şcoli “educaţia sexuală”, ăştia ne constrâng să purtăm măşti. Toate conducerile instituţiilor aşa zis mondiale sunt pline de aceşti dezacsaţi. Pedofilia a cucerit Hollywood, pedofilia a cucerit Biserica catolică, pedofilia a cucerit artiştii, pedofilia a cucerit politicienii, pedofilia a cucerit ONG – urile, pedofilia este pe cale să cucerească întreaga lume. Nu, nu este vorba de nicio exagerare, ar fi de ajuns să vă informaţi. În spatele aşa-zisei corectitudini politice, aceşti dezacsaţi închid gura oricui li se opune şi o fac în aplauzele voastre.
Sunt deja ţări europene (Germania de exemplu) în care părinţii care refuză să-şi lase copiii la orele de educaţie sexuală sunt pur şi simplu arestaţi. Nu, nu exagerez. Verificaţi, informaţi-vă. Trăim vremuri de răscruce, gândiţi-vă bine în ce parte vreţi să o luăm.
Uitaţi-vă la fotografia asta, uitaţi-vă la zâmbetul ticălos al acestei scursuri umane… apoi uitaţi-vă la spaima din ochii acelui copil şi la lacrima care i se prelinge pe obraz. Nu vă arde sufletul acea lacrimă? Nu va face să vă cutremuraţi de ruşine?

SURSA: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222417242810852&set=a.1228238517060&type=3&theater


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...