Fluorul – elementul care calcifică glanda pineală

Distribuie!

„Descoperirea

Studiile publicate in 2001 au aratat ca depozitele de fluor de la nivelul glandei pineale se acumuleaza odata cu varsta si sunt asociate cu o calcifiere marita a acestei glande. Unsprezece cadavre ale unor adulti in varsta au fost disecate si glandele pineale ale acestora analizate:


„S-a gasit o corelatie pozitiva intre fluorul pineal si calciul pineal (r = 0.73, p<0.02), insa nicio corelatie intre fluorul pineal si fluorul de la nivelul oaselor. La batranete, glanda pineala a acumulat mult mai mult fluor iar proportia de fluor/calciu este mai mare decat a oaselor.”
Ce este glanda pineala?

Glanda pineala este o glanda mica endocrina de la nivelul creierului vertebratelor, denumita uneori „cel de-al treilea ochi „1 pentru ca este un organ fotosensibil, localizat central cu trasaturi celulare similare cu retina din corpul uman.


Intr-un articol din libraria nationala de medicina din America, este descris rolul glandei pineale in termeni mai tehnici:

„Rolul fotoreceptorilor non vizuali este de a sincroniza functiile periodice ale organismelor vii cu perioadele de lumina din mediu pentru a contribui la supravietuirea variatelor specii in biotopi diferiti.” (1)

Rolul cel mai cunoscut al glandei pineale este cel de producere a hormonului melatonina din serotonina (stimulata de absenta luminii) care afecteaza tiparele de somn/veghe si ritmurile sezoniere /circadiene.

pineal-gland1

In forma de con de dimensiunea unui bob de mazare, este localizata aproape de centrul creierului, intre cele doua emisfere si are o structura unica, ea nefiind protejata de bariera sange-creier. Acest lucru explica si de ce doar ea este expusa la calcifiere prin expunerea la fluor.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/Fluorul-elementul-care-calcifica-sufletul

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/Fluorul-elementul-care-calcifica-sufletul
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...