Extractul de lămâie cu bicarbonat, alternativă naturală la chimioterapie!

Distribuie!

„Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, recomandă două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer, ce pot reprezenta o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultatele au fost remarcabile!

Bolnavilor de cancer, atât celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament, le-a fost administrată o limonadă la care s-a adăugat bicarbonat. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie.


Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva a diferite forme de cancer.

După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile (picătură de sânge sau de alt produs secretat de un organ, întinsă pe o lamă, pentru a fi examinată microscopic) au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai eficient, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii.


10454_2

Acest extract modifică PH-ul trupului. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziarulring.ro/life_inedit/extractul-de-lamaie-cu-bicarbonat-alternativa-naturala-la-chimioterapie
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...