Ești un suflet tânăr sau bătrân?

Distribuie!

„Crezi în reîncarnare ? Ești curios să știi care din cele 9 vieți o trăiești în prezent ? Cu un simplu calcul, o poți afla și pe asta. Trebuie doar să aduni ziua nașterii la luna nașterii tale și ultimele 2 cifre ale anului în care te-ai născut. Rezumă totul la o singură cifră, iar rezltatul final îți divulgă marea taină.

Exemplu: 21 iunie 1987 = 21+6+87= 114=1+1+4=6


Prima viață

Ai un suflețel tinerel și puțină experiență de viață din care poți învăța ceva. Deseori faci greșeli fundamentate. Ești atras de noutate. Ești curios din fire, infantil, egoist. Mulți dintre cei care trăiesc la prima lor viață sunt atei, nu cred nici măcar în existența unei lumi de apoi. Ca să reușești în viață, trebuie să nu te limitezi la propriul tău univers, să fii plin de inițiative și curaj. De asemenea, se cuvine să fii mai apropiat de Dumnezeu și de oameni. Să stabilești cât mai multe relații sociale și să încerci să judeci lucrurile înante de a lua o hotărâre.


A doua viață

Cei care trăiesc a doua viață, sunt mai mult orientați spre societate, spre îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur. Pentru ei, existența este de neconceput în afara comunicării și a contactelor cu societatea. Acești oameni sunt de obicei foarte credincioși. Ca să reușească în viață, ei trebuie să prețuiască familia, prietenii, părinții și partenerii de cuplu. De asemenea, trebuie să dea dovadă de răbdare, să-i aprecieze și să-i iubească pe cei din jur.

A treia viață

Ești foarte atent la ceea ce se petrece în jurul tău și ții foarte mult la tradiții. Se zice că cei care sunt la a treia lor viață au o situație materială bună și sunt foarte atașați de comunitatea unde au copilărit și au crescut și s-au realizat. Nu-ți place noutatea și stai departe de aventurile de la care nu știi la ce să te aștepți. Crezi în Dumnezeu, dar nu-l idolatrizezi. Tinzi să fii un partener de cuplu exemplar, un prieten fidel, un familist în toată regula. Ca să reușească în viață, trebuie să abă mai multă încredere în forțele proprii.

A patra viață

Cei aflați la a 5-a viață sunt foarte imprevizibili. Existența lor se bazează pe scopurile pe care ei și le-au propus. Au tendințe de a fi precauți, pun lucrurile la îndoială și le cercetează până descoperă ceea ce și-au pus în gând să afle. Sufletește o duc bine, tind să-și găsească sufletul pereche și să formeze un cuplu cu acesta, trăind liniștiți până la adânci bătrâneţi. Despre acești oameni se crede că au parteneri predestinați dintr-o viață anterioară. De obicei, au parte de relații de durată. Ca să reușească în viață, trebuiesă fie mai curajoși și să meargă la risc.

A cincea viață

Cei aflați la a 5-a viață au o listă uriașă de planuri mărețe. Norocul este de partea lor, dar nu și norocul la bani, întrucât aceștia îi câştiga de obicei prin efort fie grație firii lor creative. Cred în viața de apoi, iar la capitolul relații umane nu se prea descurcă. Sunt instabili în plan amoros, schimbă des partenerii de cuplu. E posibil să rămână burlaci toată viața sau o perioadă îndelungată să trăiască în singurătate. Își trăiesc viața din plin și se bucură de tot ce le oferă ea. Ca să reușească în viață, trebuie să nu dea dovadă de egoism.

A șasea viață

Persoanele aflate la a 6-a viață sunt orientate spre cunoașterea propriului corp. Mulți se nasc cu probleme de sănătate și realizează că bună funcționare a organismului depinde în mare parte și de mediul în care acesta își desfășoară existența. Dacă vor înțelege universul, vor fi capabili de fapte mărețe. De asemenea, pot aduna averi colosale. Aceste persoane se gândesc des la bunăstare materială și sunt foarte atașați de familie. Vor reuși în viață dacă vor face un echilibru între munc și relații personale și se vor centra mai puțin pe nevoile materialiste.

A șaptea viață

Aceasta e o viață plină de provocări. Deseori cei aflați la a șaptea viață sunt dependenți vizavi de societate, simt mereu nevoia să dialogheze cu cei din jur. De asemenea, aceste persoane sunt cele mai predispuse la sinucidere. În cea de-a 7-a viață plătim pentru toate greșelile noastre din viețile anterioare.

A opta viață

Persoanele aflate la a 8-a viață, duc un trai confortabil și plăcut. Aceștia pot schimba lumea în bine, sunt orientați spre acumularea de averi și mai puțin spre închegarea relațiilor personale. Ei vor să ajute lumea întreagă, să promoveze dragostea, pacea, să facă schimbări majore în plan mondial. Nu se lasă ușor manipulați.

sufletul Ești un suflet tânăr sau bătrân? Află la a câta reîncarnare ești

A noua viață

La a 9-a viață ești foarte fericit, dar lumea vede exact contrariul. Dumnezeu este aproape și te îndrumă în toate. La a 9-a viață, nu ești răuvoitor, nu faci fapte rele, nu vrei răul nimănui, nu faci nici o greșeală. Dacă, însă faci ceva necinstit, ești pedepsit. Dumnezeu te obligă să te comporți așa cum se cuvine.

De ce ? pentru că e ultima ta viață și trebuie să pleci de pe pământ fără prea mari păcate. La a 9-a viață nu ai noroc în bani, ești mai mereu victima unei maladii cronice. Nu te simți confortabil în pielea ta și ai mereu impresia că duci o povară în spate.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/esti-un-suflet-tanar-sau-batran-afla-la-cata-reincarnare-esti
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...