„Ești medic de-ți dai cu părerea despre vaccinuri?”

Distribuie!

„Nu sunt medic, dar ca potențial client al lor, că nu pot să spun pacient, îmi pot expune punctul de vedere, nu ? E decizia mea dacă accept sau nu un vaccin, orice alt tratament sau procedeu medical, iar ce vor ei să facă (vaccinare obligatorie) se cheamă nazism.

Sunt suveran pe corpul meu, nu ? Autoritățile, dar și cei spălați bine pe creier de propaganda lor mincinoasă, susțin o inpție, că cei nevaccinați sunt un pericol (sursă de contaminare) pentru cei vaccinați, păi dacă tot sunt eficiente vaccinurile, ce mai contează. Prin asta recunosc de fapt ineficiența imunizării prin vaccinare.


Totodată, personalul medical care vine în contact cu pacienți contagioși, se vaccinează preventiv, adică consideră că vaccinul le asigură protecție. De ce în acest caz vaccinurile le asigură protecție, iar în cazul comunităților în care sunt persoane nevaccinate, nu. Când mint autoritățile?

Eu consider că cei vaccinați reprezintă un pericol pentru ceilalți, iar asta o recunosc chiar și autoritățile medicale prin faptul că conform normelor lor interne de siguranță, pacienții cu imunitate scăzută (oncologici aflați sub tratament radio sau chimio terapeutic, cei cu HIV, etc.), nu trebuie să ia contact cu persoane proaspăt vaccinate.


De aici înțeleg că cei proaspăt vaccinați, reprezintă o sursă de contaminare. Adică virușii ”inactivi” din vaccin, nu sunt chiar inactivi, din moment ce pot contamina o persoană cu imunitate scăzută, nu ? Din păcate în mare majoritate personalul medical nu face nici un fel de raționamente logice, ci doar aplică inept ceea ce au învățat.

Mulți dintre medici sunt atât de manipulați de învățătura medicală încât aplică riguros și chiar cu exces de zel ”procedurile medicale” chiar copiilor și/sau părinților lor. Dacă vaccinarea se face din fondurile de sănătate la care am contribuit și noi cei care ne opunem vaccinării, atunci pentru contravaloarea tratamentelor, vaccinurilor sau serviciilor medicale refuzate, să ni se permită să optăm pentru variante alternative, precum hrană sănătoasă, vacanțe pentru relaxare, program redus de mincă etc.

Păi cum să accepte ei așa ceva, păi profitul lor unde e, cu ce mai beneficiează ei din asta ? Mai mult, cu cât mai multe persoane sănătoase, cu atât are mai mult de suferit afacerea Farma și cu atât au decidenții noștrii peșcheșul mai mic, nu ? Cum pot ei să dea cu piciorul la actul vaccinării, păi tocmai vaccinarea le asigură pe viață clienții sistemului medical.

Efectele în timp sau imediate ale vaccinării, fac din cei ”imunizați” clienți siguri și pe viață ai sistemului medical. Ceea ce ei numesc efectele secundare ale vaccinării, sunt din păcate efectele principale, imunizarea fiind un efect secundar sau în cele mai multe cazuri lipsind cu desăvârșire.

În ultima perioadă școala medicală produce agenți de vânzări ai industriei Farma, nu medici. Prin ingerința producătorilor de medicamente și echipamente medicale în actul școlii de medicină, cel mai adesea prin sponsorizarea instituțiilor de învățământ, dar și prin furnizarea de manuale, cursuri, studii și statistici medicale făcute de laboratoarele și institutele lor, a fost profund alterată cunoașterea medicală, aceasta schimbând obiectivul principal, sănătatea, cu interese economico-financiare.

Școala medicală a ajuns astfel să producă mult mai mulți agenți de vânzări de medicație și servicii medicale, decât medici. Cu toate astea, absolvenții primesc diplome de medic și odată cu acest atestat și dreptul de practică medicală. Mulți dintre ei, depășiți infinit de noul statut, chiar cred că au dreptul de a decine și de a hotărâ în privința pacientului (clientului) ce e mai bine pentru el, fără acordul acestuia.

medic-vaccinuri-parere

Așa cum am spus, mulți dintre medici chiar cred că dețin o cunoaștere corectă, fiind la rândul lor manipulați de școala și sistemul medical. Diplomele, specializările, atestatele și statutul social le-au hrănit orgoliul, avantajele materiale directe sau indirecte le-au corupt sufletul și ”cunoașterea” i-a orbit. De multe ori ceea ce ”știi”, nu te lasă să vezi ceea ce ESTE.

Întreb, ce încredere pot să am în sistemul medical sau în medici?”[1]

SURSE

  1. Facebook/Leonard Chesca
  2. Foto: Facebook/Leonard Chesca

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...