Escrocherii făcute in numele COVID 19. Deconturi uriașe pe spatele bolnavilor asimptomatici de la Spitalul Victor Babeș

Distribuie!by La 3 luni de la marea luptă împotriva virusului chinezesc, încep să iasă la iveală furturile, potrivit jurnalist.ro. Tunurile mari s-au dat pe asimptomatici. Jurnalist.ro prezintă în exclusivitate 3 deconturi făcute la Spitalul Victor Babeș. “Nu mă refer la cele cu achizițiile. Unde cei care au adus masti si combinezoane, ei s-au […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La 3 luni de la marea luptă împotriva virusului chinezesc, încep să iasă la iveală furturile, potrivit jurnalist.roTunurile mari s-au dat pe asimptomatici. Jurnalist.ro prezintă în exclusivitate 3 deconturi făcute la Spitalul Victor Babeș.

“Nu mă refer la cele cu achizițiile. Unde cei care au adus masti si combinezoane, ei s-au făcut miliardari peste noapte. Peste aceia s-a urcat deja DNA-ul. Vorbim de escrocheriile din spitale, de matrapazlâcurile făcute în acte, pe spatele bolnavilor. Tunurile mari s-au dat pe asimptomatici. Jurnalist.ro prezintă în exclusivitate 3 deconturi făcute la Victor Babeș. Apariția lor ar trebui să pună instantaneu în mișcare Corpul de Control al Ministerului Sănătății. Este vorba de un spital din subordinea Primăriei București, păstorit de Gabriela Firea”, scrie jurnalistul Dan Bucura.


Primul decont este al unui pacient asimptomatic, internat 6 zile pentru Covid19. Acesta nu a avut nimic. Nu i s-a administrat aproape nimic. Iar pe spatele său au fost decontări 4200 de lei. Acești bani ii va plăti Covid19 din banii românilor, către spitalul condus de managerul Emilian Imbri.

Decontul făcut pe „spatele” unui copil de 6 ani s-a ridicat la 8487 lei!


Cel de-al doilea document este mai sfidător. Este vorba de un copil de 6 ani, ținut la spital vreme de 16 zile. Forma sa a fost una ușoară. I s-a administrat doar clorochină, antidiateice și antitermice. Decontul făcut pe „spatele” său s-a ridicat la 8487 lei! Din nou, este vorba  tot de un asimptomatic.

Cel de-al treilea document este un decont pentru o persoană adultă. Femeia a stat în spital 19 zile. Pentru ea se vor deconta la Casă 10.128 de lei. Din această sumă, hrana a costat 190 de lei. Restul banilor au fost decontați pe consumabile, medicamente și alte prestații specifice Covid19. Vorbim de un pacient cu o formă ușoară, care nu a necesitat nicio îngrijire specială. S-a așteptat ca aceasta să aibă 2 teste negative consecutiv și apoi a fost trimisă acasă, scrie jurnalistul Dan Bucura.

Acestea sunt doar câteva deconturi pe care jurnalist.ro a reușit să le obțină. Sursele noastre spun că vorbim de sume halucinante, ce cumulate ajung la milioane de euro. Toți acești bani pleacă de la Casa de Sănătate și ajung în bugetul spitalului Victor Babeș. Rămâne de văzut dacă aceste deconturi vor fi și controlate la un moment dat, de cei ce le plătesc..

SURSA: https://cetateanul.net/investigatii/dezvaluiri/escrocherii-facute-in-numele-covid-19-deconturi-uriase-pe-spatele-bolnavilor-asimptomatici-de-la-spitalul-victor-babes/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro