Energizant natural cu apa de cocos

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„O bautura energizanta este tot ce ai nevoie in a doua parte a zilei, cand incepi sa te simti obosita! Dar nu bea cafea sau sucuri acidulate, fiindca, desi iti fac bine pe moment, mai tarziu te agita sau te fac sa poftesti la dulce. Invata sa-ti prepari singura o bautura sanatoasa, care te energizeaza imediat!

Bautura energizanta cu apa de cocos si portocale este ideala pentru dupa-amiezile in care simti ca te cuprinde toropeala. Si, spre deosebire de cafea, ea nu te agita. Iata care este aceasta reteta simpla de bautura energizanta:
Ingrediente necesare: ½ ceasca de apa de cocos, 1 portocala, ½ banana si ½ ceasca de lapte vegetal (soia, migdale).


Pune toate ingredientele in blender si mixeaza-le bine cel putin 1 minut pana cand obtii o compozitie fina. Daca nu ai un blender puternic, care sa macine bine pulpa de portocala, foloseste, in schimb, sucul de la portocala. Sau poti desface pulpa de portocala de invelisul extern, inainte sa o pui in blender. Apa de cocos si bananele sunt bogate in potasiu care regleaza si mentin o activitate normala a celulelor, incarcandu-te cu energie, in timp ce fibrele si antixiodantii din portocale contribuie la o stare generala de bine! Portocalele mai contin si vitamina C, acid folic si potasiu, toate bune pentru o energie sporita!

Dupa ce ai preparat aceasta bautura energizanta, savureaz-o imediat! Daca o lasi sa stea prea mult, este posibil ca vitaminele si mineralele pretioase sa se oxideze si sa nu-ti mai ofere atat de multe beneficii!”[1]


SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/energizant-natural-cu-apa-de-cocos-82870
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...