DUȘMANUL lui Trump din FBI, jjignește românii. Peter Strzok: „Român SLINOS”, „acești români nu sunt măcar ȚIGANI”. DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre DEEP STATE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dușmanul președintelui american Donald Trump, Peter Strzok, numărul 2 în Contraspionajul FBI, are considerații extrem de jignitoare la adresa românilor.

Sorina Matei amintește de faptul că acel personaj extrem de important din FBI – un veteran al Biroului, investigator pe Rusia al FBI, cel care a condus ancheta atât pe Hillary Clinton cât şi cea pe presupusa interferenţa rusă în alegerile prezidențiale americane, ajungând pentru câteva luni şi în echipa lui Robert Mueller – a fost audiat de o comisie formată din politicieni ai Congresului american în legătură cu activitatea acestuia. Audierile, potrivit Simonei Matei au durat zece ore.


„În general, toată corespondenţa lui Strzok, confirmată şi anchetată, oferind mult probatoriu în plus, de către Inspectoratul General al Departamentului de Justiţie arată jocurile politice murdare făcute pe anchete în plină desfăşurare de către FBI. Practic, 10 ore cât a stat în Congres, Peter Strzok a distrus toată credibilitatea FBI”, scrie jurnalista pe Facebook.

În timpul audierilor, una dintre temele abordate de congresmanii americani a fost mesajele între Peter Strzok și alte personaje foarte importante. În aceste mesaje a fost vorba și despre români.


„ E interesant însă că la nivelul de top al FBI până recent românii au fost consideraţi “slinoşi”, “greţoşi” dar şi un amestec între necinstea ruşilor şi misecuvinismul italienilor. Totul bineînţeleles a priori, chiar dacă nu sunt “ţigani” şi chiar dacă nu ai avut niciodată de-a face cu ei”, scrie Sorina Matei, prezentând un fragment din mesajele între Peter Strzok și Lisa Page

„Şi bineînţeleles, de ura viscerală a celor doi, ce îmbracă uneori şi aspecte rasiale, nu au scăpat nici românii. Aşa, toţi, puşi la gramadă. La un moment dat, în mai 2016, pe NBC, apare subiectul Guccifer. Cei doi vorbesc pe mesaje:

Peter Strzok: „Guccifer (hacker-ul român, n.r.). Român slinos…

Lisa Page: „Toți sunt”

Peter Strzok: „E amuzant să privești și să te gândești [text eliminat]. Nu e de mirare că e așa necioplit dat fiind că e…și acești români nu sunt măcar țigani”

Lisa Page: „Serios acum, îi cam urăsc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rușilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Grețos!(Yuck, în original)”, a răspuns Page.

Peter Strzok:”Da. Nu am avut niciodată de-a face cu ei”.

http://evz.ro/strzok-fbi-romani.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...