Dr. Oz: 5 grăsimi vegetale care te ajută la dietă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru buna functionare a organismului sunt necesare grasimile, care trebuie incluse in alimentatia de zi cu zi. Dr. Oz ne dezvaluie 5 grasimi care ne vor metine corpul sanatos si ne vor ajuta sa slabim. Conform studiilor grasimile saturate in exces pot avea un efect foarte daunator asupa creierului insa sunt si grasimi de care vei avea nevoie.

Maslinele
Acidul oleic din continutul maslinelor este un fel de grasime care stopeaza depunerea de grasimi si ofera o senzatie se satietate pentru o perioada mai mare de timp.


Uleiul de rapita
Dr. Oz recomanda acest tip de ulei ca fiind ce mai bun, pentru ca este alcatuit dintre cele mai putine grasimi saturate (cel de masline are 15% grasimi saturate, in timp ce cel de rapita are doar 7%).

Avocado
Acest fruct contine foarte putine grasimi rele, iar o cana de avocado va asigura circa 45% din necesarul zilnic de fibre, ce va regla digestia. Se poate adauga in salate pentru a deveni mult mai consistente.


Fisticul
Are un continut ridicat de acid linoleic, ce intensifica arderea grasimilor si poate accelera metabolismul.

Somonul
Acesta are un continut ridicat de acizi grasi (omega-3) ce au un rol antiinflamator si stopeaza depunerea grasimii din jurul abdomenului…

SURSA: http://yve.ro/diete-fitness/diete-celebre/dr-oz-5-grasimi-vegetale-care-te-ajuta-la-dieta/?ref=yfp

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...