Dr. Camelia Smicală: „Este imposibil de obținut vaccin pentru retrovirusuri, iar carantina este cea mai proastă măsură în acest caz!!!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dr. Camelia Smicală: Pentru cei care se cred experți în imunologie,virusologie și epidemiologie (aici îi includem pe Arafat&comp), în pozele de mai jos este doar o parte din procesul imun in caz de infecție virală. În plus,bacteria este un organism viu, pe când virusul nu este viu. În concluzie, nu mai omorâți unicornii, că nu-s vii și nu au fost vreodată!

Eu nu sunt virusolog, nici epidemiolog, dar am făcut ani buni cercetare în biologie celulară (domnul profesor Vasile Astărăstoae poate verifica la catedra facultății ) și îmi permit să vorbesc deoarece știu ceva mai mult decât alții despre subiect.


Cei mai mari virusologi din lumea asta spun că este imposibil de obținut vaccin pentru retrovirusuri și că, carantina este cea mai proastă măsură în acest caz. Deci, nu mai amestecați virușii cu bacteriile și nici caprele cu unicornii că nu-i corect!

PS. 1 pentru panicați: vă invit să vă închideți într-o izoletă până la sfârșitul vieții, pentru a vă putea apăra de miliardele de viruși și bacterii cu care sunteți în contact în fiecare secundă! Menționez doar că izoleta nu vă protejează și de microbii pe care îi aveți în corp. Și sunt și ăștia câteva miliarde.


PS. 2 „Fără virusuri, nu ar exista niciun mamifer pe această planetă. Deoarece virusurile, care au fost acolo de miliarde de ani, au lăsat o amprentă de neșters sub forma unor gene care codifică „sincitine”, proteine ​​de origine virală fără de care sincițiotrofoblastul nu ar putea apărea la interfața dintre mamă-făt în interiorul placentei.”

Dr. Camelia Smicală. Sursa AICI

SURSA: https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/07/16/dr-camelia-smicala-este-imposibil-de-obtinut-vaccin-pentru-retrovirusuri-iar-carantina-este-cea-mai-proasta-masura-in-acest-caz/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...