Dovada stiintifica: oamenii au puterea de autovindecare!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pare incredibil, dar daca este adevarat? In acest discurs TED, Lissa Rankin exploreaza implicatiile spirituale si stiintifice pe care efectul placebo le are asupra noastra. Ea discuta despre modul in care gandurile noastre afecteaza puternic fiziologia noastra.

Efectul placebo este o dovada concreta ca organismul are un sistem propriu de autoreparatii innascut.


Un studiu efectuat pe 3500 de participanti care au fost diagnosticati cu o boala incurabila cum ar fi cancerul, HIV, diverse boli de inima, etc. arata ca prin efectul placebo, toate sintomele au disparut fara tratament.

Lissa continua sa vorbeasca despre un anumit caz, despre un om pe nume domnul Wright, care a renuntat la medicamente el crezand cu adevarat ca se poate vindeca de cancer. In doar cateva zile tumorile lui au scazut la jumatate!


Dupa un raport detaliat in care s-a aratat ca medicamentele nu au avut nici un impact, de fapt, cancerul domnul Wright a revenit. Medicul lui ia spus ca el a avut o versiune mai consistenta a medicamentului si i-a injectat domnului Wright, nimic mai mult decat apa. Din nou, tumoarea lui a disparut pentru ca el a crezut ca medicamentul imbunatatit l-a ajutat.

In acest discurs TED, Lissa descrie unele dintre nenumaratele aparitii cu dovezi palpabile care arata ca oamenii se vindeca pe ei insisi. Isi regenereaza parul, isi vindeca ulcerele, isi micsoreaza tumorile, si isi diminueaza toate semnele de boala! Chiar daca aceasta vindecare este initiata de catre mintea noastra, corpul reactioneaza intr-adevar pozitiv.

SURSA: http://caplimpede.ro/dovada-stiintifica-oamenii-au-puterea-de-autovindecare/2/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...