Disclaimer: Regulament Comentarii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sanatate Spirituala isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Sanatate Spirituala este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Sanatate Spirituala, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre administratorii Sanatate Spirituala.


De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Sanatate Spirituala nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Sanatate Spirituala, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

(Nota: In prezent, functia care permitea utilizatorilor de a adauga comentarii pe site-ul Sanatate Spirituala a fost dezactivata. Comentariile pot fi adaugate doar pe pagina de Facebook.)

Facem precizarea ca noi nu putem urmari toate comentariile postate, insa atunci cand vedem comentarii ilegale vom bloca respectivul utilizator, iar comentariul va fi sters. Utilizatorii, care posteaza comentarii ilegale, vor fi blocati, iar comentariile lor vor fi sterse.


Mai multe pe larg aici -> https://www.sanatatespirituala.ro/termeni-si-conditii/

SURSE

 1. senticafe.ro
 2. hotnews.ro
 3. luju.ro
 4. ziare.com
 5. efemeride.ro
 6. infertilitate.ro
 7. sunphoto.ro
 8. eternal.ro
 9. rocastnord.ro
 10. wall-street.ro
 11. Foto: myepresskit.com

P.S. Va precizam ca o parte din textul din „Disclaimer: Regulament Comentarii” a fost preluat de pe alte site-uri, iar noi i-am adus doar mici modificari in functie de politica noastra.

Ultima modificare: 30 Ianuarie 2017

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather