De ce fumatorii ar trebui sa manance kiwi

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Chiar daca una dintre solutiile benefice sanatatii tale este renuntarea definitiva la cosnumul de tutun, efectele fumatului se pot resimti și peste ani in organismul tau, motiv pentru care este indicat sa consumi cat mai des posibil un fruct bogat in vitamina C, K, E, acid folic, potasiu, beta-caroten, luteina, fibre, magneziu.

Practic tot ce ai nevoie se gasește sub coaja paroasa a minunatului fruct exotic numit kiwi. Simpla introducere a acestui fruct in alimentatia ta te va proteja de efectul neplacut al poluarii, a oxidarii celulare produse de tutun dar și impotriva imbatranirii premature.


Ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal datorita cantitatii mare de fibre pe care le contine și te ajta sa scapi de surplusul de kilograme.

Pentru fumatori si fosti fumatori – aceasta bautura curata plamanii de toxine


in combinatie cu alte fructe și leguminoase te va scapa de neplacuta constipatie și va mentine nivelul de zahar și de colesterol din sange sub control.

Cercetatorii norvegieni au ajuns la concluzia ca un consum de 2-3 kiwi pe zi timp de o luna va scade numarul trigliceridelor și va reduce agregarea plachetara, in felul acesta vei fi protejat de maladiile ce pot aparea la nivelul sistemului cardio vascular.

tine cont de faptul ca un singur kiwi iti va furniza 95% din necesarul de vitamina C de care organismul tau are nevoie. Și in plus de asta, vitamina C este indispensabila in cazul fumatorilor. Mai ales ca imunitatea lor poate avea de suferit, o doza vitaminica este mereu binevenita.

Fibrele furnizate sunt eficiente și pentru a tine colesterolul sub control in felul acesta evitand instalarea aterosclerozei.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/de-ce-fumatorii-ar-trebui-sa-manance-kiwi-76815
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...