De ce este bine să ţinem post?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În accepţiunea Bisericii, a ţine post înseamnă a renunţa la alimentele de origine animală (în unele zile se poate mânca peşte) pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă,de obicei înaintea sărbătorilor mari de peste an (Crăciun, Paşte,Sfânta Maria).

Această renunţare la alimentele de « dulce » se face cu toată inima,cu deschidere şi acceptare totală. Perioadele de post s-au dovedit a fi extrem de benefice pentru viaţa spirituală a omului ,dar şi pentru sănătatea lui.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.secretele.com/2017/03/de-ce-este-bine-sa-tinem-post.html

SURSE


  1. http://www.secretele.com/2017/03/de-ce-este-bine-sa-tinem-post.html
  2. Foto: secretele.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...

Citește mai multe:
Kiwi reduce riscul aparitiei cancerului si a bolilor de inima

Cum tinem sub control Sindromul Tourette

Părintele Iustin Pârvu: “O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte”

Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?

Nutriționist american: ”Fiecare celulă a corpului e afectată de sănătatea colonului. Constipația e cauza majorității bolilor”!

Închide