Cum scapi de punctele negre ?

Distribuie!

Nu are importanta ce varsta ai sau daca esti barbat sau femeie, pielea fetei tale, daca nu este ingrijita, va da semne inestetice. In acest caz, vorbim despre asa-numitele „puncte negre” sau acnee. In primul rand, cei mai afectati sunt tinerii, in special fetele, care sunt mult mai seensibile la aspectul lor. Dar cum sa scapi de punctele negre de pe nas, pentru ca aceasta este partea  fetei noastre in care se localizeaza aceasta acnee?

Sunt multe retete dar aceasta este atat de banala si la indemana oricui deoarece ai nevoie numai de o bucata de vata si doua ingrediente din bucatarie: miere si scortisoara.
Amesteca mierea si scortisoara intr-un mic bol, dupa care aplica o cantitate potrivita din pasta rezultata pe zona nasului afectata de punctele negre, scrie kanalD.ro.


Aplica o bucata de vata pe nas si las-o acolo timp de 3-5 minute. Cand o vei inlatura vei vedea ca punctele negre s-au desprins si au ramas lipite de vata. La final clateste bine si aplica putina crema hidratanta.

SURSA: http://caplimpede.ro/puncte-negre-nas/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...