Cum sa scapi de vergeturi cu ulei de ricin

Distribuie!

„Dupa celulitavergeturile sunt unele dintre cele mai inestetice si frecvente probleme ale pielii. Multa vreme s-a crezut ca sunt cauzate doar de variatiile de greutate, dar sunt si alte cauze.

Cele mai eficiente remedii impotriva vergeturilor 

Sunt multe exemple de femei care au variat cu 20-30 kg în perioada de sarcina, si nu au avut nicio vergetura, si fete de doar 16-20 de ani, suple, dar cu pielea plina de vergeturi, care este cauza? In ultimii ani s-a aflat ca vergeturile sunt rezultatul unor modificari hormonale.Bolile ovariene, administrarea de hormoni, inclusiv contraceptivele, pot favoriza aparitia lor.
Uleiul de ricin este recomandat si pentru atenuarea ridurilor, a petelor de varsta sau a cicatricelor lasate de acnee. De asemenea, stimuleaza cresterea parului si a genelor si sprancenelor.

Preparati-va acasa o crema anti-vergeturi cu ingrediente naturale! 
Daca decizi sa folosesti uleiul de ricin ca remediu pentru vergeturi, maseaza-ti pielea afectata de vergeturi cu miscari circulare timp de 15 minute. Acopera-te, apoi, cu un prosop de bumbac, iar pe deasupra lui maseaza-te cu o sticla plina cu apa calda, timp de 20 de minute. Repeta acest procedeu zilnic timp de o luna, la capatul careia vei constata ca vergeturile s-au estompat semnificativ.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/cum-sa-scapi-de-vergeturi-cu-ulei-de-ricin-60023
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...