Cum răspundem la “Campania de informare” privind vaccinarea împotriva rujeolei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deşi proiectul legii vaccinării nu a fost încă adoptat de către Parlament, deja instituţiile Statului, puternic “motivate” financiar de producătorii de vaccinuri, au început – sub pretextul informării, o campanie agresivă de intimidare a părinţilor care au dubii în ce priveşte vaccinarea copiilor, pentru a-i determina să îi vaccineze.

Sarcina a fost trasată către Direcţiile Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială (DGASPC) de pe lângă primării, care au primit ordin să “cheme la ordine” şi astfel să hărţuiască părinţii care nu şi-au vaccinat copii.


Aveţi mai jos o astfel de “Notificare” emisă de DGASPC Sector 3 Bucureşti, primită de o familie care a refuzat până în prezent vaccinarea copiilor săi.

Pentru că am fost întrebat ce este de făcut într-o astfel de situaţie, propun următorul tip de răspuns, pe care desigur că fiecare dintre voi cei care aveţi copii şi primiţi astfel de notificări, îl puiteţi adresa oral sau în scris reprezentanţilor DGASPC:


Către

                                                                  DGASPC Sector…..

În atenţia

                                    Domnului Director General Adjunct ………………………..

 

Subsemnaţii ……………………., în calitate de părinţi ai copiilor …………….. şi ……………, domiciliaţi în ……………………….., vă comunicăm că am primit notificarea d-voastră cu nr…… din data de……….. privind inițiativa de informare referitoare la campania de vaccinare împotriva rujeolei.

Vă aducem la cunoștință pe această cale că am fost informaţi prin mijloacele mass-media despre beneficiile vaccinării anti rujeolă și nu este necesară prezența mea la sediul DGASPC. 

Însă dacă tot doriți să ne informați cu privire la campania de vaccinare anti rujeolă, vă solicităm să o faceți în scris și să ne comunicați răspunsul la următoarele întrebări, cu privire la care nu suntem încă lămuriţi  suficient:

 1. care sunt raportările din ultimii zece (10) ani primite de la medici, părinţi şi aparţinători, privind reacţii adverse ale vaccinurilor administrate copiilor, inclusiv decese.
 2. Care sunt raportările de pe ultimii zece (10) ani primite de la medici, părinţi şi aparţinători, privind cazurile de autism la copii, pe grupe de vârstă.
 3. O listă (integrală) a tuturor vaccinurilor care se administrează în prezent, eficacitatea acestora și efectele adverse constatate.
 4. Raportările de pe ultimii zece (10) ani cu privire la cazurile de copii bolnavi de rujeolă şi alte boli contagioase a căror prevenţie se face prin vaccinarea de la 1-10 ani. Vă rugăm să ne comunicaţi care este etnia şi categoria socială a persoanelor afectate precum şi numărul acestora, pentru fiecare boală în parte.
 5. Dacă a fost studiată relația dintre autism şi categoriile de copii care au fost vaccinaţi în cadrul programului naţional de vaccinare preventivă şi care este rata mortalităţii la copii vaccinaţi.
 6. Dacă se poate stabili o legătură de cauzalitate între efectele adverse ale vaccinării sau decesele cauzate de rujeolă și neadministrarea vaccinurilor, și cum a fost aceasta constatată ?
 7. care este răspunderea producătorilor de vaccinuri (civilă/penală), şi care este mecanismul de constatare al efectelor adverse ale vaccinării şi mijloacele de raparaţie materială pentru victimele acestora ?
 8. Care este procedura autorizării unui vaccin, în special pe plan național, și dacă există mecanisme de dezbatere publică și ulterior de corecție dacă se constată efecte adverse? Este posibil și în condiții refuzul autorizării unui vaccin pe plan național, chiar dacă există o autorizare eliberată de o instituție europeană?

Totodată vă solicităm să ne comunicaţi dacă instituția d-voastră are competențe legale în domeniul vaccinării, ci doar cu privire la verificarea condițiilor de viață ale copiilor, în vederea respectării interesului superior al acestora. 

Pe această cale, vă asigur că copilul meu beneficiază de cele mai bune condiții de creștere și îngrijire și se bucură de o stare de sănătate bună.

În condițiile în care nu aveți de soluționat o sesizare cu privire la copilul meu, vă solicit să nu mă mai deranjați cu astfel de notificări întrucât nu există la acest moment nici un text de lege care să mă oblige ca părinte la participarea la campaniile de informare pe diverse teme, pe care le derulati. 

Cu stimă, 

…………………………….

Dincolo de toate acestea, rămân o serie de întrebări fără răspuns, care demonstrează maniera “ocultă” în care autorităţile procedează pe furiş pentru a creşte numărul de copii vaccinaţi.

Se pune întrebarea de unde ştiu cei de la DGASPC care familii au copii nevaccinaţi şi care nu ? Cine a comunicat aceste date şi cu a cui permisiune, în condiţiile în care datele cu caracter medical pot fi communicate doar cu acordul expres al pacientului sau aparţinătorului (familiei).

De asemenea, cum se face că această campanie de informare nu este publică, nu figurează pe site-urile DGASPC, şi cu ce finanţare se realizează ?!

Este binecunoscut faptul că DGASPC-ul are un număr restrâns de angajaţi, care abia fac faţă şi cerinţelor urgente, în cazurile grave cu copii care chiar au nevoie de ajutor urgent. Cum se face că aceste programe de “informare” au devenit prioritare şi de unde au resursele umane şi financiare pentru a “notifica” şi “prelucra” la sediile lor mii de familii din arondismentele lor ?!

Toate aceste întrebări ne creează şi mai multe suspiciuni cu privire la insistenţa cu care se promovează vaccinarea PREVENTIVĂ, în condiţiile în care sistemul sanitar din România nu are bani pentru medicamente de bază cu care să trateze boli deja existente la pacienţi (vezi listele de aşteptare la tratamentul non-interferon pentru hepatita C). De ce se bagă mai mulţi bani în prevenţie decât în vindecare ?

Probabil că există ceva în aceste vaccinuri care trebuie să ajungă cu orice preţ în sângele şi organismul copiilor noştri.

Judecând după scopurile declarate ale marilor magnaţi care finanţează campaniile de vaccinare din întreaga lume, scopul vacinării pare să fie mai degrabă sterilizarea populaţiei, micşorarea numărului de locuitori ai planetei prin boli de tot felul – decât prevenirea bolilor, sănătatea şi bunăstarea copiilor noştri.

Personal, ca fiecare dintre noi, îmi doresc ca şi copii mei să fie sănătoşi, să aibă o viaţă normală şi mai ales să poată la rândul lor să aibă copii – lucru care se pare că nu prea este pe placul unora care sunt obsedaţi de suprapopularea planetei.”[1]

SURSE

 1. http://www.rapcea.ro/2017/08/28/cum-raspundem-la-campania-de-informare-privind-vaccinarea-impotriva-rujeolei/
 2. Foto: rapcea.ro
 3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Sănătate Spirituală!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sănătate Spirituală

Sănătate Spirituală - Spiritualitate, Medicina Alternativă, Ezoterism și Psihologie. Contact: office@sanatatespirituala.ro

You may also like...